ŠA OBELODANIO CELU ISTINU O LJUBAVI SA TAROM SIMOV! Zadrugarka ostala ŠOKIRANA, pa mu se obratila: Dao sam sve, dobio ništa! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

10.09.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša posvetio je pesmu Tari Simov nakon što su stavili tačku na njihovu ljubavnu romansu, ona nije mogla da ostane ravnodušna, pa se bivša zadrugarka obratila reperu emotivnim rečima.

Republika

Foto: Republika.rs

Nenad Aleksić Ša posvetio Tari Simov pesmu, ona mu se javno zahvalila

 

Poznat i reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša izbacio je pesmu pod nazivom ,,April" u kojoj je opisao ljubav koju je imao sa Tarom Simov. On je burtalnim rečima, emotivnim ritmom i iskrenošću opisao kako se osećao tokom proteklih godinu dana, koliko traje njihova romansa. 

Poznato je da su oni sada stavili tačku na njihovu romansu, nakon poslednjeg haosa koji su imali u komunikaciji, ali to repera nije sprečilo da objavi emotivnu pesmu, punu bola, tuge i griže savesti zbog svega što se desilo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pesmu posvetio Tari Simov

 

Sa druge strane, Tara se njemu nakon što je odslušala pesmu ,,April" obratila putem Instagram profila i uputila reperu emotivne reči, koje će ga sigurno dotaći u srce. 

- U kakvim god da smo odnosima, kakva god da je situacija, ja moram javno da se zahvalim na predivnoj pesmi koja mi je posvećena - napisala je Tara Simov na Instagram storiju, nakon što je preslušala pesmu koju joj je posvetio Ša. 

 

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov se obratila Ša nakon pesme ,,April"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

10.09.2021 19:43

Svi su znali kako će se brzo završiti.