MAJA MARINKOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 5: Stigla potvrda direktno iz Šimanovaca! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

11.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković će uskoro postati ponovo ravnopravna zadrugarka poslednje sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 5".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ulazi u Zadrugu 5

 

Rijaliti ,,Zadruga 5" napravio je pravu pometnju novim takmičarima, koji su već izazvali veliku pažnju javnosti. Ekstravagantni, slobodnoumni i transparentni novi zadrugar su pokazali da su spremni na sve kako bi došli u žižu javnosti, a svi su se pitali ko će se još od starih zadrugara pojaviti na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Wikipedia, Yotuube/Zadruga Official

Zadruga 5 obara sve rekorde

 

Trenutno se u rijalitiju ,,Zadruga 5" nalaze tri momka koja su imali istu devojku, a u pitanju je Maja Marinković. Naime, Marko Janjušević Janjuš, Mensur Ajdarpašić i Filip Car su momci koji su bili intimni sa Marinkovićevom, neki na duže staze, dok su neki imali samo kratkotrajne afere. 

Svi se pitaju da li će Maja biti sledeća zadrugarka koja će se ponovo vratiti na imanje, a njen sadašnji momak Filip Car otkrio je pred milionskim auditorijumom da će se ona uskoro pojaviti na kapiji. 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković abortirala Janjuševo dete

 

Dok se spekulisalo da li su njih dvoje zajedno, zadrugari su osudili Cara zbog toga što se ogradio od odnosa sa Majom, a on ju je potom priznao kao simpatiju, te je svima jasno stavio do znanja da čeka da uđe, kako bi popričali i videli da li mogu da nastave dalje sa njihovim odnosom, bez da mu ona pravi ljubomorne scene. 

- Ja čekam da Maja uđe, da bi popričali, pa ćemo videti kako ćemo dalje - rekao je Car tokom emisije ,,Pitanja gledalaca". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Endji

12.09.2021 10:54

Ako svi cekaju ulazak od maje da bi videli sou "zabavnog karaktrra" onda smo mi vrlo tuzna nacija! Ako ponovo "zatrudni" treba da se organizuje rubrika da se pogofi i tipuje ko je otac od prisutnih , ekonomsko dvoriste se ne racuna!

MladenBg

27.09.2021 05:23

@Endji - Pa zar ti je trebalo 5 Ludarijuma da to shvatis? Mi i jesmo i tuzna nacija, kada je su ovo i Jovana Jeremic, istureno odeljenje Ludarijuma, najgledaniji program. Jos jedna gomila sa margine, neobrazovane, primitivne druzine ce puniti novine i voditi glavnu rec. Ovo je vec bolest nacije, a ne velikog sefa.