JANJUŠEVU BIVŠU OVERILO SEDAM ZADRUGARA ZA PET DANA: Ona je prevazišla i Minu Vrbaški, Viktorija obara rekorde! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

10.09.2021

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila sam s mnogo muškaraca, ali ne bih sve da imenujem. Dvojica su sada ovde, a petorica napolju. Ispada da sam samo s rijaliti-momcima, ali to se tako samo potrefilo, rekla je starleta Viki

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Janjuševu bivšu devojku overilo sedam zadrugara

 

Kontroverzna učesnica "Zadruge 5" Viktorija Viki Mitrović, osim što je imala aferu sa zetom, sadašnjim zadrugarom Nikolom Grujićem, zgrozila je javnost kada je priznala da je za kratko vreme, koliko traje nova sezona imala seksualne odnose sa sedmoricom zadrugara.

Naime, Viki je bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, a, osim njega, za pet dana u "Zadruzi", nju je overilo još šest rijaliti- učesnika. Atraktivna crnka s ponosom govori o seksualnim aktivnostima, te redovno upražnjava iste i s prijateljima.

Viki: Nikada ne pitam: "Da li si slobodan, da li si oženjen", već spavam s onim koji mi se svidi

- Bila sam s mnogo zadrugara ovde, ali neću da ih imenujem. Dvojica su trenutno ovde u kući, a petorica napolju. Za Janjuša svi znate, to je bilo posle kafane, a za ostale će se tek saznati. Ispada da samo imam seks sa zadrugarima, ali nije tako, jednostavno se sada tako namestilo jer smo bili zatvoreni, što u karantinu, što sada ovde u kući - rekla je Viktorija, a onda šokirala stavom o intimnim odnosima:

- Ne znam što se toliko čudite kad ovako pričam. Slobodna sam devojka, mogu da radim šta hoću. Intimne odnose zaboravljam jer je to posle drugarstvo, ne sećam ih se. Znam da je vama ovo šok, ali to su najbolji odnosi. Nikada ne pitam da li si slobodan, da li si oženjen, već spavam s onim koji mi se svidi. To je slobodna veza bez obaveza.

Osim s Janjušem, Viki je bila intimna s Banetom, Mensurom, Markom, Sašom

Kako saznajemo, Viktorija je prvo bila s Janjušem, a nakon njega u karantinu s još četvoricom zadrugara, a s poslednjom dvojicom pre dva dana se zabavljala u štekovima vile u Šimanovcima.

- Viki je takva, baš slobodna devojka. Ona menja muškarce skoro, pa svakodnevno, jednostavno se ne vezuje za njih. Zezamo se da se sada bacila na zadrugare pošto je bila s Janjušem, Banetom Čolakom, Markom Osmakčićem, Sašom Cvetkovićem, mislim i da je nešto muvala s Mensurom Ajdarpašićem. Ma svi će da prođu kroz njene ruke, ona je takva. Posle seksa svi je zgotive i imaju neki bratski odnos - kaže starletina drugarica za naš list.

Pele: Dalila je dilovala drogu i podvodila devojke, a ja sam je kr*snuo

Svađa između Dalile Dragojević i Ademira Peleša Peleta dostigla je vrhunac kada ju je optužio da se bavila nelagalnim radnjama, kao i kad ju je doveo u vezu s drogom.

- Dalilu poznajem odavno. Još kao maloletnica je imala kraću aferu sa mnom. Ona je dilovala drogu i podvodila devojke. Prava je, što se kaže, after devojka, da ne kažem nešto gore. Stalno je, kao klinka, dolazila u klub u Tuzli gde sam radio kao menadžer. Kr*snuo sam je i to je istina - rekao je Pele, a Dragojevićka je poludela i najavila da će ga tužiti:

- Moram da kažem da sam tada bila maloletna i nije mi jasno šta je on tražio s maloletnicom. S druge strane, poznajem ga iz neke druge priče. On kaže da nije ni znao da sam udata, a ja poznajem ga od pre 12,13 godina. Pele je rekao da je on bio vlasnik kluba u kojem sam izlazila, a onda je meni slao poruke, odbijala sam ga, a on mi je nakon toga pretio pištoljem i rekao da moram da se sklonim na drugu stranu ulice kad ga vidim. On je pričao i tada da me je kresnuo za jednu noć. Trebala mu je priča za ulazak u rijaliti. Glumi ovde kulturicu, napolju je bio potrčko krimosa, dilovao drogu. Išao je u zatvor jer je tukao majku. Tukao je i ženu, bubnu opnu je povredio devojci, ne čuje zbog njega.

 

Deniz: Je*o me je Car, a sad neće da prizna jer sam bila muško!

Deniz Dejm tvrdi da je bila intimna s Filipom Carem, ali on ne želi to da prizna otkako se pročulo da je ona nekad bila muško.

- Nisam imao ništa, video sam da mi je poslao poruku. Nažalost, nismo se našli. Ona je meni poslala poruku da se vidimo, ja sam je pozvao na video-poziv. Stvarno nikad nisam govorio o odnosima. Pogledao sam, devojka ima stvarno lepe fotografije. Stvarno se nismo našli - rekao je Car, a Deniz se ubacila:

- Ja se inače ne bavim demantima, nisam ništa loše uradila. Biću džentlmen, pa ću ćutati. Ako on kaže da ništa nije bilo, a bilo je, nego se plaši priča da sam bila muško. Muškarci treba da se ponose trofejom, a ja sam trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading