MILJANA IZLAZI IZ ZADRUGE? Izlanula se za crnim stolom, javnost zbunjena i u šoku!

Autor:

Zadruga

09.09.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama za crnim stolom, a tako je bilo i ovoga puta kada je govorila o svojoj kilaži i mršavljenju, te prihvatila ponudu cimerke da zajedno treniraju, ukoliko kako je sama rekla ostane u rijalitiju, što je mnoge zbunilo i šokiralo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o svom učešću u rijalitiju i kilaži

Jedna od najpoznatijih i najintrigantnijih zadrugarki Miljana Kulić ponovo je iznenadila jednom od svojih izjava za crnim stolom. 

Naime, ona je govorila o svom psihičkom stanju, ali i fizičkom izgledu, te se dotakla činjenice da mora da smrša jer se ugojila nakon brojnih stresnih situacija koje je imala, a jedna od zadrugarki joj je ponudila da trenira sa njom, na šta joj je Kulićeva odgovorila da hoće, ukoliko ostane u rijalitiju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o treninzima i mršavljenju

- Što se tiče Vladane i treninga, ako budem ostala ovde, ja ću se rado podvrgnuti tome. Volela bih i ja da mršam, ukoliko ostanem. Prvenstveno zbog triglicerida, bili su mi duplo uvećani, a i da bih malo povratila svoje samopouzdanje i shvatila koliko vredim. Malo sam i psihički pala zbog viška kilograma, izgledala bih najbolje od svih kada bih smršala i vežbala - iskrena je bila Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading