MISICU DOTUKAO STEFAN! Karić pričao o Jovani, pa je jednom rečenicom izazvao njenu reakciju: OVE REČI MNOGO BOLE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.09.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić sve je šokirao svojom iznenadnom odlukom da uđe u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a to je najviše pogodilo njegovu devojku Jovanu Ljubisavljević, koja prati svaki njegov korak u Beloj kući, te se potresnim rečima oglasila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević ne može da podnese Stefanov boravak u Zadruzi

Najveći šok pete sezone rijalitija ''Zadruga'' definitivno je ulazak Stefana Karića koji je reklo bi se preko noći odlučio da ponovo sedne za crni sto, a njegova devojka Jovana Ljubisavljević ne krije da joj je teško i koliko pati zbog njihove razdvojenosti, te prati svaki njegov korak u Beloj kući i vreme uglavnom provodi pored televizora.

 

 

Naime, Jovana je nakon što je odgledala snimak u kom Karić govori o njoj, napisala emotivnu objavu na svom Instagram profilu koje je mnoge rastužila.

- "Nije mi teže nikad bilo" - ove reči mnogo bole, ovaj ton mnogo boli, ova tuga u glasu, knedla u grlu... Ljubavi, osećam svaki tvoj uzdah i ovo nedostajanje je već nepodnošljivo, ali seti se onog našeg "zajedno smo mnogo toga prošli, ljubav, radost, a i bol", znam da ne treba da te podsetim na to. Preživeli smo sve, i ovo ćemo, lave moj najmiliji - napisala je misica.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovanina objava koju je posvetila Stefanu Kariću

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

10.09.2021 15:56

Terao te moj deda da udjes u Zadrugu.Toliko si bio "zaljubljen: da si morao da pobegnes od kamile. Ajde ne patetisi rumenko.