LEPI MIĆA UHVAĆEN U ŠVALERACIJI SA MLAĐOM DEVOJKOM? Zadrugarka ga uhvatila u prestonici sa njom, ispričala ŠOK DETALJI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.09.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića poznat je kao porodičan čovek, a sada je njegova ljuta rivalka iz Zadruge 5 ispričala da ga je videla u centru prestonice sa mlađom devojkom.

Republika

Foto: Republika.rs

Lepi Mića bio u aferi sa mlađom devojkom

 

Nova zadrugarka ekstravagantnog izgleda i pojave Olja Vampirica pre ulaska u "Zadrugu 5" iznela je tvrdnje da je njen sadašnji cimer Lepi Mića bio u odnosu sa mlađom devojkom. 

Naime, Lepi Mića je u medijima poznat kao vrhunski rijaliti igrač, kog kod kuće čeka supruga Snežana, sa kojom imala pametnu i prelepu ćerku Saru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Olja Vampirica otkrila istinu o Lepom Mići

 

Međutim, izgleda da se Olja nameračila na Lepog Miću i pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5", te je iznela tvrdnje da ga je videla sa mlađom devojkom u centru prestonici, ali kada ju je video, da se momentalno sklonio sa ulice.

- Lepi Mića je bio sa jednom mladom devojkom, ali nismo uspeli da vidimo njen identitet, oni su vrlo brzo otišli, proleteo je sa njom. Nije mu to ćerka, možda je to neka zadrugarka nova, šta ti misliš? - tvrdila je Vampirica.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Lepi Mića prevario svoju suprugu Snežanu sa mlađom devojkom

 

Ostaje nam da vidimo kako će na ovo reagovati Lepi Mića, koji je već poznat po britkom jeziku u rijalitiju, ali mu sigurno neće prijati kada bude čuo o sebi da kruže glasine da je švaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boky

10.09.2021 12:06

koji je to kreten ko to treba, covek koji zivi u rijalitiju. vec nekoliko godina sedi u rijalitiju. obican idiot bez zivota.

Odgovori 16 5