ISPLIVANA MRAČNA ISTINA O OLJI VAMPIRICI: U Zadrugu je ušla da bi našla SPONZORA zbog SILIKONA, pojavio se snimak kao DOKAZ! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.09.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zadrugarka iz Splita Olja Vampirica privukla je veliku pažnju kada je reč o njenoj pojavi, a sada je isplivao snimak kom se niko nije nadao.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Olja Vampirica traži sponzora

 

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon pre početka rijalitija ,,Zadruge 5" ugostio je u svom vlogu Olju Vampiricu, te su se njih dvoje prošetali našom prelepom prestonicom. Brendon je upoznao Olju sa čarima Beograda, a onda su popričali o svemu što ona planira da uradi u rijalitiju.

Nije krila da je u pitanju promocija, a potom je priznala da želi preko rijalitija da nađe bogatog sponzora koji će joj plaćati plastične operacije, a potom će imati i lagodan život. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Olja Vampirica otkrila da želi sponzora

 

- Ja sedim sa gospođom Vampirkom, hteo sam da kažem Drakulom, mogu vam reći da me je ispoštovala, dala je predobar intervju, imamo ovde piće, klopamo. Vampirica već ima fanove, htela je jedna devojčica već da je slika, ti si sada medijski eksplocirala. Vampirica je rekla da će se svađati u Zadruzi, ali to uopšte nije dobro - rekao je Brendon

- Treba mi neki milijarder, ja ću se bogato udati i biću sponzoruša, neću više ništa raditi! Meni trebaju sponzori, hoću da napravim s*se, može jedan sponzor jedna s*sa, drugi sponzor druga s*sa, možete mi se javljati  - otkrila je Olja

Republika

Foto: Republika.rs

Olja Vampirica obelodanila istinu o njenoj nameri za rijaliti

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading