DENIZ DEJM PRIZNALA ŠTA SE DESILO U KARANTINU: Nakon otkrića o grupnjacima, ZADRUGARKA POTVRDILA SVE!?(VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2021

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm otkrila Mensuru Ajdarpašiću da su u karantinu svi hteli odnose sa njom!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz Dejm imala grupnjake u karantinu!

Deniz Dejm je najkontroverznija osoba u rijalitiju, te oko nje svakodnevno isplivavaju razne prljavštine.

Nakon što je otkrila da se lečila od alkoholizma i nimfoanije, da poseduje profil na only fansu, sada je atraktivna zadrugarka otkrila Mensuru da su svi u karantinu želeli se*sualne dnose sa njom, te je time potvrdila da priča o grupnjacima nije nemoguća!

 

A ko je to sad kazao na kameri, a kada sam bila u karantinu svi su hteli da me ka*aju, svi- priznala je Deniz Mensuru koji je pao u trans od smeha..

Podsetimo, Ljuba je u emisiji "Pitam za druga" takođe otkrila kako je čula da je Deniz pravila orgije u karantinu.

Republika

Foto: instagram.com/ifbb_pro_ljuba_pantovic

Ljuba Pantović otkrila šok detalje o Deniz Dejm!

 

"Zanima me kako se zove onaj gospodin koji se predstavlja kao žena. Zadnjica, noge, kukovi... To su sve proporcije jednog muškarca. Videla sam ga-je, lice bez šminke i suviše odaje. Rečeno mi je da je ta osoba imala intimne odnose sa tri osobe u karantinu. Ne bih da ulazim u privatnost, ali rečeno mi je da je da je Deniz imala grupnjake u karantinu", priča Pantovićeva u emisiji "Pitam za druga".

"Taj koji veruje u sve svoje projekcije, pa čak i poveruje, taj je genije. Meni je psihologija jača strana, ta osoba misli da svi znaju to što ona ne želi da se zna. To je podsvest koja radi, da je žensko, da je onlifans riba, ja sam žensko, pokazujem ženske atribute, to je ono nasilno, što u podsvesti muči tu osobu i govori joj možda neko znanje što ti ne bi dala da znaš", rekla je Pantovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading