DENIZ DEJM IMALA INTIMNE ODNOSE SA VIŠE OSOBA: Blud i razvrat u karnatinu pred početak Zadruge 5 isplivali na površinu!

Autor:

Zadruga

08.09.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm spavala je u karantinu sa više osoba u isto vreme.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm imala je orgije u karantinu

Ljuba Pantović, majka starlete Aleksandre Subotić, koja se trenutno nalazi u "Zadruzi 5", uključila se večeras u emisiju "Pitam za druga" i otkrila sve što zna o Deniz Dejm, još jednoj učesnici ovog rijalitija.

Ljuba je optužila Deniz da je u karantinu napravila orgije: 

 

 

- Zanima me kako se zove onaj gospodin koji se predstavlja kao žena. Zadnjica, noge, kukovi... To su sve proporcije jednog muškarca. Videla sam ga-je, lice bez šminke i suviše odaje. Rečeno mi je da je ta osoba imala intimne odnose sa tri osobe u karantinu. Ne bih da ulazim u privatnost, ali rečeno mi je da je da je Deniz imala grupnjake u karantinu. Taj koji veruje u sve svoje projekcije, pa čak i poveruje, taj je genije. Meni je psihologija jača strana, ta osoba misli da svi znaju to što ona ne želi da se zna. To je podsvest koja radi, da je žensko, da je onlifans riba, ja sam žensko, pokazujem ženske atribute, to je ono nasilno, što u podsvesti muči tu osobu i govori joj možda neko znanje što ti ne bi dala da znaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nena

09.09.2021 12:52

Sta si rekla zeno???