STANIJA NE ŽELI GOLUBOVIĆA U ZADRUZI 5: Starleta se plaši za svoju BEZBEDNOST! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ne slažu se dobro, a izgleda da zbog nje zadrugar nije ušao u rijaliti.

Republika

Foto: instagram.com/kristijan.krile_official/e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Zbog Stanije Dobrojević Kristija Golubović nije ušao u "Zadrugu 5"

Da se Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ne slažu dobro sada je već opštepoznato. Bivši prijatelji zajedno su boravili u rijaliti šou-programu "Farma" nakon čega mu je, prema rečima nekadašnjeg robijaša, rijaliti zvezda ostala dužna pozamašnu svotu novca jer su je navodno njegovi glasači doveli do pobede. 

Kada je otkrivena vest da Stanija Dobrojević ulazu u "Zadrugu 5", mnogi su se pitali da li je to razlog iz kog nema Kristijana, a sada kako prenosi "Espreso", potvrđeno je da je starleta tražila da bivši zadrugar ne uđe dok je ona u Beloj kući jer se plaši za svoju bezbednost.

 

 

- Kao što sam vam već rekao, svi oni imaju različite ugovore, a mnogi od njih nisu ugovorom vezani da uđu na početku rijalitija nego, da bi se održala pažnja gledalaca, jedno po jedno. Tako se, primera radi, tek čeka ulazak Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija, Jovane Ljubisavljević i drugih - ispričao je izvor za "Espreso" i dodao:

 

 

- Ipak, Kristijanov ugovor je pravljen u odnosu na ugovor Stanije Dobrojević koja je, čak i godinu dana nakon cele one drame, izričito tražila da se ne nađe u isto vreme sa njim u Šimanovcima. Kako su oboje važni za gledanost, prvo je ušla ona, naročito zato što će se u Beloj kući zadržati samo mesec dana.  Kada ona napusti "Zadrugu" ulazi Golubović, tako da do susreta neće doći. Postoji, eventualno, mogućnost da provedu svega nekoliko dana zajedno pred kamerama, ali Dobrojevićeva je bila izričita da ne želi da deli životni prostor sa njim jer se oseća nesigurno.Pa, sećate se šta je bilo prošle godine. Do samog kraja je prolongirala svoj ulazak, a kad je videla da će Kristijan ostati do kraja, potpuno je digla ruke od rijalitija, tako da je to bila jedna od retkih stavki koju je zahtevala prilikom potpisivanja ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading