TARA SIMOV SE POMIRILA SE LJUTIM NEPRIJATELJEM: Nakon svađa, uvreda i napada, ona ponovo bliska sa ovim ZADRUGAROM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Tara Simov za sada nije ušla u petu sezonu rijalitija, ali je izgleda rešila da obnovi neka prijateljstva iz "Zadruge 4".

Republika

Foto: pink-rs

Tara Simov pomirila se sa Đedovićem

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su svoju vezu u "Zadruzi 4", a kada su napustili rijaliti svi su mislili da se njih dvoje nikada neće rastati. Sa Markom Đedovićem, koji im je u Beloj kući bio dobar prijatelj, posvađali su se, a onda je ubrzo usledio i njihov raskid.

Đedović i Simova više puta javno su ulazili u raspravu što preko interneta, što oči u oči, a jedno drugom nisu upućivali nežne reči. Međutim, izgleda da su sada, nakon što su Tara i Ša raskinuli, njih dvoje našli zajednički jezik i obnovili prijateljstvo.

Naime, Tara je objavila sliku sa Đedovićem na svom instagram storiju, a u opisu, osim što se vidi da su u Šimanovcima, bivša zadrugarka napisala je:

Foto: printscreen

Tara Simov napisala je da je Đedović njen

- Moj, moj.

Uz opis ona je dodala i plavo srce i njegov tag na instagramu. 

Kakav su nam haos spremili Tara i Đedović pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading