TAKI NAS POZVAO NA SVADBU: Otkrio nam je S KIME i GDE planira da se zavetuje na večnu ljubav!

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zadruga

08.09.2021

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinkovič, Taki Marinković otkrio je samo za Republiku kome i gde planira da se zavetuje na večnu ljubav i izgovori sudbonosno ''DA''.

Foto: instagram.com/takitadza

Taki Marinković odlučio da se oženi

Nakon što je na svom Instagram profilu objavio slike na kojima drži zlatne burme i na taj način nagovestio javnost da želi da se skrasi, izvor blizak Takiju Marinkoviću, otkrio nam je šta se tačno krije iza ove objave i koji su Marinkovićevi planovi.

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Taki Marinković otkrio kome planira da kaže sudbonosno ''DA''

- Taki je odlučio da se oženi i skrasi, više mu je dosta moćnog života, sad je spreman za ozbiljnu ljubav i mirnu luku. Promenio se dosta u poslednje vreme, veliki problem mu je napravio ta situacija koju je imao sa tom iz Slovenije, jer čovek nije imao s*ks sa njom, samo su drugari, pa mora da se pravda gde god sedne i sa kim god da se čuje - govori izvor blizak Takiju.

Mi smo stupili u kontakt sa Takijem, te nam je on otkrio sve detalje i ekskluzivno obelodanio za koga je prsten spremio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

 

- Istina je, želim da se skrasim, imam devojku, želim da je zaprosim, ako mi oprosti sve grehe koje imam, nosim joj prsten. Ona je iz Švedske, mi smo dugo u ljubavi, ali eto, bilo je malih problemčića, pa sad pokušavam to da rešim. Ali ako sve prođe kako treba, dobijate pozivnicu za svadbu - otkrio nam je Taki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading