MAJA MARINKOVIĆ NA REMONTU: Uložila 200.000 evra u sebe i ne planira da stane! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Maja Marinković tokom svog učešća u rijalitiju ''Zadruga'' isticala je da je u svoj novi izgled uložila 200.000 eura, te da je prezadovoljna poslom koji su lekari obavili, ali se ipak odlučila za novu korekciju, te je svoje pratioce na Instagram profilu iz bolničke postelje obavestila da odlazi na još jednu operaciju.

Republika

Foto: Republika.rs

Maja Marinković otišla na plastičnu operaciju

Bivša zadrugarka Maja Marinković hvalila se izgledom u koji je navodno uložila 200.000 eura, te je neretko isticala da je zadovoljna kako su ispale estetske korekcije koje je imala, ali je bez obzira na to odlučila da ponovo ode ''pod nož.''

 

 

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila kratak snimak iz bolničke postelje, iz jedne klinike za estetsku hirurgiju nekoliko trenutaka pre nego što su je lekari stavili u totalnu anesteziju i krenuli sa korekcijama najverovatnije grudi, te joj stare zameniti novim implantima.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković otkrila da odlazi na novu estetsku operaciju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

08.09.2021 20:19

Jadna glupača... Bidna ona... Bolje joj je da uloži u neko školovanje, odvratno izgleda tako plastična, zastrašujuće....

Odgovori 13 0
Nada

09.09.2021 06:10

Meni ona deluje prljavo i dalje.