MENSURU MINA NE IZBIJA IZ GLAVE: Požurio sam sa Milicom, posesivna je i ljubomorna! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić prvu noć po ulasku u rijaliti ''Zadruga'' završio je u krevetu sa maloletnom Milicom Veselinović, a sada je otkrio da li se kaje zbog svog postupka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić otkrio kako se oseća zbog bliskog odnosa sa Milicom Veselinović

Zadruga Mensur Ajdarpašić prvu noć po ulasku u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'' završio u krevetu sa maloletnom Milicom Veselinović, a sada je Drvetu mudrosti priznao sve o njihovom odnosu kao i to da se već pokajao zbog kako on kaže prekoračenja prijateljstva:

Republika

Foto: youtube printscreen

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović prvu noć u ''Zadruzi''

- Možda sam malo požurio, već sam stvorio neko opterećenje. Nisam siguran šta hoću, ne želim da je povredim, uživam u svemu tome, ali nisam siguran. Više bih da se krećem, da ne ulazim sada u neke ozbiljne stvari. Emocije ne možeš kontrolisati, emocije će me i ove godine koštati, samo da ne bude skupo. Mlada je i puna ljubavi, željna je pažnje, ja to volim i to mi prija. I ja sam kao neko dete, voli da se grli, mazi, ja to isto volim. Mislim da sam malo požurio. Znam koliko mene zna da muči i optereti neka stvar koja nije u redu, samo pritisak će mi stvarat. I ona se malo prepala pritiska, šta će joj reći porodica, boji se same sebe. Ona je posesivna, ljubomorna, a ja volim ovamo i onamo, volim da se družim sa devojkama. Ne sme mi se to sve dogoditi i ove godine, ne, ne - priznao je Mensur.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović u profilu rekla da želi da pokaže da nisu sve kao Mina Vrbaški

Podsetimo, maloletna Milica Veselinović je u svom profilu pred ulazak u ''Zadrugu 5'' rekla kako ulazi da pokaže da nisu sve devojke kao Mina Vrbaški, a onda je upravo sa Mininim bivšem uplovila u emotivni odnos. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading