ŽELJKO MITROVIĆ IZVUKAO IZ PAKLA TANJU JOVIĆEVIĆ: Zadrugarka ostala bez ičega, ODUZELI JOJ I STAN, SPAVALA SA INSTRUMENTIMA!

Autor:

Zadruga

08.09.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović izvukao pevačicu Tanju Jovićević iz pakla i spasio bede u poslednjem trenutku!

Republika

Foto: J. Simonović

Željko Mitrović spasao Tanju Jovićević bede!

 

Mnoge je iznenadilo to što je pevačica nekadašnjeg benda "Oktobar 1864" Tanja Jovićević po drugi put završila u rijalitiju. Iako važi za vlasnicu vrhunskog vokala, to ne znači da je ova pevačica u odličnoj finansijskoj situaciji.

Naime, Miki Đuričić je u razgovoru sa drugim zadrugarima otkrio da je Tanja ostala bez stana i da, kada je van rijalitija, živi u stanu jednog prijatelja koji u tom stanu drži svoje instrumente.

Poznato je da je Tanja bila nekada u istom bendu sa Željkom Mitrovićem, a oni su ostali prijatelji i posle raspada pomenute grupe. Upravo su Željko i Milica Mitrović želeli da pomognu Tanji da zaradi i zato su je pozvali ponovo u rijaliti.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Tanja Jovićević je nekada bila u istom bendu sa Željkom Mitovićem!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Svetlana Petrov

09.09.2021 08:55

Sta je za Mitrovica da kupi zeni jednu garsonjeru i pomogne joj?

Vesna

09.09.2021 10:12

Ako je hteo da joj pomogne mogao je da joj nadje neku "tezgu" da radi na njegovim silnim televizijama a ne da je stavlja u cirkus Zadruga kao neku atrakciju.