GLEDAM I NE VERUJEM! Emrina Pašović ZGROŽENA POTEZOM Mensura i Janjuša, osula PALJBU po njima: Za Karića rekla samo OVO!

Autor:

Zadruga

07.09.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica Zadruge Ermina Pašović zgrožena potezom Mensura i Janjuša!

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović

 

Ermina Pašović, bivša zadrugarka, nije se uselila u nedelju u Belu kuću, međutim i dalje sva dešavanja iz rijalitija pomno prati.

Naime, ona se sa pratiocima na Instagramu podelila situaciju koja joj je privukla pažnju, a posebno se osvrnula na Janjuša, Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića kojeg je, na iznenađenje mnogih, pohvalila.

- Gledam... Sede Janjuš i Mensur, jedu... Niko ne nudi Limenog! Dolazi Karić, sipa Mensuru koka-kolu i pita Limenog hoće li i on... Pritom, Karić maže eurokrem i pita Limenog da li i on želi - započela je Ermina, pa nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/ermi.bolan

Objava Ermine Pašović

- Svaka čast Kariću na nesebičnosti! Još pogotovo kada je učesnik stariji i možda nije baš sposoban kao ovi mladi da se izbore za hranu. Majke mi, gledam i ne verujem, da niko Limenog ničim ne ponudi, osim Karića - zaključila je Ermina, a kako li će Osman, Stefanov otac, reagovati na ove reči, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ana

07.09.2021 21:16

Da li je moguće da u 2021. godini a ima 30 i neku godinu, živi u Beču i kaže da je frizer po zanimanju, da li je moguće da bude ovoliko nepismen? Da je napisala više teksta, otkrili bi još mnogo toga. U Zadruzi se vidjelo koliko je aljkava, štrokava, zapuštena i da nezna da se izražava ali, ovo danas je vrhunac blama Ermine Pašović. Gramatiku u ruke, mani se spletki i laži.

BIBI

07.09.2021 22:31

KOME JE ONA VISE ZANIMLJIVA? SAMO PONIZAVA DEVOJKE. I HOCE PO SVAKU CENU U ZADRUGU 5, VALJDA DA BI RASTURILA JOS NECIJU VEZU ILI BRAK.