PREKRŠIO OBEĆANJE DA ĆE BITI VERAN BIVŠOJ ŽENI: Janjuš i Milena imaju nešto VIŠE OD PRIJATELJSTVA, pale prve LJUBOMORNE SCENE!

Autor:

Zadruga

07.09.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale prve ljubomorne scene između Janjuša i Milene Šarac.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Milena Šarac prva ljubomorna scena...

 

Marko Janjušević Janjuš i Milana Šarac posvađali su se zbog ljubomore, pa izgleda da između dvoje zadrugara ima nešto više od prijateljstva.

Naime, Janjuš je Milani zamerio druženje i maženje sa drugim muškarcima.

- Ne prija ti kada se družim sa drugim devojkama, sa drugim muškarcima se smeješ, nemoj tako, brate - pričao je Janjuš, a ona mu odbrusila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Milena Šarac

- A ti šetkaš sa Aleksandrom, Marijanom, jednom, drugom, trećom, ništa ti nisam rekla. Prebacuješ mi da ti se ne obraćam više.

 - Hajde, ovako ćemo, ti budi sa svima i ja ću. Smeš da sediš, ali da se češkate i mazite, to je druga stvar. Kad sam se ja mazio? Ja se ne ljutim kada se grliš sa bilo kim istakao je Marko.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Milena Šarac prva ljubomorna scena...

 

- Ja tebi ne prebacujem. Šta je problem što smo se zagrlili Marko i ja? On mi je jedini drug, sa njim mogu, jedini pored tebe - rekla je Milana.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading