ŠA ZBOG PROPALOG GLUMCA NASRNUO NA TARU? Zadrugarka vešto krila AFERU sa Sergejom Trifunovićem, komšinica je raskrinkala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je nedavno izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca, nakon što je Tara Simov ispričala javno o tome da je on na nju nasrnuo u jednom stanu. Ona je objavila video snimak na kom je zaključana u kupatilo, a ruke su joj sve vreme drhtale. Međutim, sada je isplivala prepiska sa propalim glumcem Sergejom Trifunovićem, te se spekluliše da je zapravo on kriva za njihoh raskid.

Republika

Foto: e-stock, ST/N. Mandić

Zbog Sergeja Trifunovića Nenad Aleksić Ša nasrnuo na Taru Simov?

 

Kao bomba odjeknula je vest da su Tara Simov i glumac Sergej Trifunović imali navodnu ljubavnu aferu, nakon što je na Instagramu isplivala njihova prepiska u komentarima ispod njene fotografije koju je objavila, koju u celosti možete videti ispod ovog teksta.

Republika

Foto: instagram.com

Prepiska Tare Simov i Sergeja Trifunovića

I bivša zadrugarka i glumac su se oglasili za Srpski telegraf, te su se zbunili i sami odali da njih dvoje imaju kontakt, ali su pokušali da sakriju njihovu aferu, što im nije pošlo za rukom. 

Nenad Aleksić Ša, Tarin bivši dečko nije želeo da komentariše ovu navodnu aferu, no, poteže se pitanje da li su bivša zadrugarka i propali glumac zapravo krili od repera romansu.

Ša nasrnuo na Taru nožem! 

Republika

Foto: printscreen/instagram/tarasimov

 

 

Nenad Aleksić Ša otužen je od strane bivše devojke Tare Simov da je na nju nasnuro nožem, u stanu, zbog čega se ona zaključala u toaletu. On je sve vreme pokušavao da razvali vrata, dozivajući je umirujućim tonom, ali se zadrugarka tada uplašila i nije želela da mu otvori vrata. Nakon toga, njih dvoje su definitivno stavili tačku na njihovu romansu, nakon čega je isplivala ova afera sa glumcem. 

Na društvenim mrežama poteglo se pitanje da li je zapravo propali glumac koji je već poznat po svojim aferama i porocima u medijima, kriv zbog toga što je Ša nasrnuo na Taru, zbog čega se ona zaključala u kupatilo. Podsetimo, čak se i komšnica oglašavala za medije, te je ispričala jezive detalje o svađi Tare i Ša, što je reper demantovao, tvrdeći da to nije istina, iako se kasnije, samo nekoliko dana, ispostavilo da njih dvoje više ne mogu da funkcionišu zajedno. 

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, E-Stock

Sergej Trifunović je kriv zbog raskida Tare Simov i Nenada Aleksića Ša

 

- Naime, juče oko 19 časova je sve počelo. Nenad i Tara su ušli u auto i odvezli se u nepoznatom pravcu. Vratili su se, međutim, tada sam videla da to sa njim nije Tara. To je devojka sa crnom kosom do zadnjice, imala je belu torbicu, topić, suknju i narandžaste patike. Oni su ušli u stan, a ja sam nakon 40 minuta izašla napolje, a ta devojka i Ša su zagrljeni izašli iz stana. Ja sam bila šokirana. Tek kasnije oko 11 sati, u stan su ušli Cvele, Anja i Monika. Prva je otišla Monika, pa Anja i Cvele. Tek sutradan sam videla Taru koja ulazi u stan, i nije izlazila čitav dan. E te večeri kreće haos! To je bilo stresno i za mene i za moju decu, ali i za mog muža koji radi noću! To je bilo urlanje, dranje, lomljenje po stanu! Bio je ogroman haos, to vam ne mogu objasniti rečima. Oko 19 časova, Tara je izletela iz stana uplakana i tada sam čula njega kako se dere ''SLUŠAJ TI MALA SPONZORUŠO, NISAM TI JA ONAJ NA KAKVE SI NAVIKLA!''. Kasnije sam saznala da je ona kod drugarice. Bio je haos - otkrila je komšinica za Pink.rs nedavno.

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša

Sa druge strane, izvor koji je otkrio za portal Blic.rs ispričao je da je Ša nasrnuo na Taru u centru Skoplja, te da se ona momentalno sklonila kod misterioznog druga, što je samo još jedan od dokaza da je sve vreme krila navodnu romansu. 

- Ša je sinoć udario Taru. To se desilo ispred jednog poznatog kafića u centru Skoplja. Prvo je izbila svađa, zbog njenog bivšeg dečka, pa je reper pokušao da joj otme telefon, a onda je počeo da je vuče za ruku i štipa. Tara se mnogo uznemirila, bukvalno je sela u auto i pobegla kod druga. Ona je kod tog druga došla sva uplakana i uznemirena. Imala je podlive na rukama, rekla je da joj je to Ša napravio jer ju je stiskao za ruku i štipao. Njen drug je skroz poludeo kada ju je video u takvom stanju, hteo je da nađe Aleksića i da se obračuna sa njim - izjavio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dina

08.09.2021 08:24

Po čemu je propali glumac?Njegovo glumačko delo je impozantno....Mislim da je jako posrnuo, ali nikad ne moze biti propali glumac!

Odgovori 74 13
Suvo

08.09.2021 10:34

@Dina - Ma kakvi propali glumac , daleko od propalog glumca je Sergej ...

Odgovori 41 12
Natalija Milicevic

08.09.2021 20:23

Nenad je reper, a Sergej propali glumac? Pre bih rekla da je Nenad pokusaj repera, A Sergej glumcina, bez obzira na politiku i skandale. Covek je izneo sjajne uloge u svojoj karijeri.

Odgovori 28 2
Nina

08.09.2021 22:57

Sergej Trifunovic propali glumac ? Covek je skoro u svim domaci filmovima uglavnom dobijao glavne uloge!