TARA SIMOV PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Nakon raskida sa Ša, donela odluku koja će ga uništiti: TI BIVŠI, JA BOLJA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

07.09.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov, bivša zadrugarka i pevačica odlučila je da svoj život promeni iz korena, pa je obradovala njenu publiku da će uskoro objaviti novu pesmu, koju je sama uradila.

Republika

Foto: instagram.com

Tara Simov promenila život iz korena nakon Zadruge

 

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon izlaska iz rijalitija ,,Zadruga 4" raskinula je vezu sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Iako se dosta spekulisalo o njihovom odnosu, da su imali tešku saobraćajku, da su se tukli, jurili noževima, nakon svih tim spekulacija, Tara je donela konačnu odluku o njenom životu. Ona je Nenada zavolela tokom trajanja Zadruge 4, ali kako je vreme prolazilo, uvidela je da je pogrešila, te da joj cela drama i afera sa reperom nije trebala.

Republika

Foto: Instagram, E-Stock, ST/P. Divac

Tara Simov nakon raskida sa Nenadom Aleksićem Ša promenila život

 

Po izlasku iz Zadruge Tara se potpuno promenila, a imala je čak i u emisiji ,,Zadruga -Narod pita" emotivan krah, kada je prolila gorke suze zbog svega što joj se desilo. Sada kada je sve iza nje, Tara je odlučna da svoj život promeni iz korena, te je obavestila svoje pratioce o novostima u njenim planovima. 

Na Instagram profilu, Tara se pohvalila da je završila novu pesmu, koju je sama pisala i radila, a veliki trud i vreme koje je uložila se isplatilo. Ona je objavila i kako se zove pesma, koju će uskoro, već kroz nekoliko dana predstaviti svojoj publici.

Iako je bilo priče da će karijeru nastaviti sa Ša, Tara je ipak nakon raskida nastavila sama, jer je shvatila da joj tako mnogo više odgovara. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Naziv pesme će biti ,,Bolja", a ono što je zanimljivo, što je bivša zadrugarka i Tarina dobra prijateljica otkrila i delić pesme u komentarima - Ti bivši, ja bolja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

07.09.2021 20:24

A odkle joj pare za pesmu i spot?