SANDRA OJADILA BIZNISMENA PRED ZADRUGU: Isplivala na videlo pevačicina MRAČNA TAJNA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.09.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić je u rijaliti ,,Zadruge 5" ušla kao ostvarena pevačica, a potom su o njoj počele da izlaze skandalozne tajne.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić ojadila biznismena za novac

 

U rijaliti ,,Zadruga 5" ušla je pevačica Sandra Čaprić, koja je poznata po nekoliko hitova, ali i aferama sa biznismenima. 

U rijalitiju je odmah pokazala da je svađalica i da je odsečna, kada je u pitanju svađa, a sada je o njoj isplivalo na površinu i to da je jednog bogatom biznismena ojadila za veliku svotu novca. Inače, Sandra iza sebe ima čistu estradnu karijeru, sve do skoro, dok nije potpisala ugovor za ulazak u Zadrugu, a potom se o njoj počelo spekulisati na široko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Čaprić ušla u Zadrugu 5

 

- Odlično poznajem tog čoveka. On je mnogo dobar, cenjen i poštovan, ne samo u Srbiji i Ivanjici nego i u dalekoj Australiji. Ona je videla da on ima novac, pa je iskoristila to što je angažovao na njegovoj privatnoj proslavi da peva i to debelo platio. Kad je videla da je galantan, zavela ga je, a on je sve učinio da joj pomogne u životu i karijeri jer je verovao u njene iskrene namere. Najpre joj je slao novac iz Australije, da sredi porodičnu kuću jer mu je kukala kako nema, a potom ga je ubedila da dođe u Sidnej kod njega - započeo je priču izvor za Kurir. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandra Čaprić od biznismena maznula veliki novac

 

- Ona je uverila svoje roditelje i prijatelje da ide na turneju po Australiji, a to je bila laž. Bila je kod tog biznismena kojem je zagorčala život. Optužila ga je za nasilje da bi mu na kraju ukrala pare i mobilni telefon. On ju je prijavio policiji i na aerodromu su joj uzeli sve što njemu pripada. Sad joj je zabranjen ulazak u Australiju. Cela Ivanjica je pričala o tom skandalu. On ju je tužio i u našoj zemlji za prevaru. Nekoliko puta je dolazio na ročišta, ali se ona nije pojavljivala - dodao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading