STANIJA U PROBLEMIMA DO GUŠE ZBOG ZADRUGE: Voditelj Milan joj saopštio važnu odluku o životu u rijalitiju, Marku se ovo neće svideti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.09.2021

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je od stranje ovonedeljnog vođe Lepog Mića izabrana za prvog potrčka, a njen cimer je zgodni i atraktivni momak.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević u problemima zbog Zadruge 5

 

U rijalitiju ,,Zadruga 5" nakon što je izabran prvi vođa, kao i obično Lepi Mića, prošle noći izabrana su prva dva potrčka, ali i omiljena ličnosti.

Iako se dosta pompe diglo oko sinoćne noći zbog izbor potrčka, Lepi Mića kao vođa doneo je odluku koja je mnoge iznenadila. Naime, on je odlučio da za svoja dva potrčka izabere dugogodišnju rijaliti prijateljicu i nekadašnju rivalku Staniju Dobrojević, a njen cimer u izolaciji biće Marko Osmakčić

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića izabrao dva potrčka

 

- Ovde se ne zna ko koga j*be, mnogo smrdi ovde u vašim odnosima. Ti Stanija ne izgleda kao da ne želiš da ideš u izolaciju - izjavio je Mića.

- Marko, digao si se u orbitu večeras. Dobar je dečko, srčan i iskren. Meni je sve ovo simpatično, izborio se i za krevet. U svakom slučaju ne moram da govorim da sam zauzeta - odgovorila je Stanija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Marko Osmakčić prvi potrčci Zadruge 5

 

- Znam da ima dečka, ja to cenim. Drago mi je što mogu da budem portčko sa njom ali znam šta je red - dodao je Marko.

Odmah potom Mića je izabrao i omiljenu ličnost, a kao i inače, izabrao je atraktivnu zadrugarku  Anđelu Đuričić, koja nije krila da je iznenađena ovim izborom, a ona će tokom nedelje imati sve privilegije života i baškarenje u hotelu ,,Zadruga". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

07.09.2021 08:23

Ruzna pacovcina Mica je umislio da je stvarno neki veliki junak i pametnjakovic. Konobaru je ovo najvisi domet , ovako ga niko ne tretira a u Ludarijumu moze da glumi vodju i da drzi predavanje polusvetu.

Odgovori 25 11