STANIJA DOBROJEVIĆ SPREMNA DA ZAPALI ZADRUGU 5: Dečka je ostavila, ali nije uspela da se odvoji od NJEGA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.09.2021

03:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla je ona koju su svi čekali, Stanija Dobrojević spremna je za ulazak u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a njen izgled i stajling ostavili su sve bez daha. Ona ove godine nije ušla sama, već je sa sobom povela i svog psa Pabla.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija ulazi u Zadrugu 5

Peta sezona rijalitja ''Zadruga'' okupila je brojne stare zadrugare, ali i mnoge nove koji tek traže svoje mesto pod zvezdama. Međutim, jedna bivša zadrugarka podigla je prašinu kada je najavila da će se ponovo naći u Beloj kući, te svi očekuju njen ulazak, Stanija Dobrojević  stigla je u Šimanovce i spremna je da se ravnopravno bori sa ostalim učesnicima u poslednjoj sezoni ''Zadruge.''

Naime, Stanija je stigla u pratnji svog dečka Marka Markovića, a onda otkrila da sa njom ulazi i njen pas Pablo, od kog ne može da se odvoji.

Republika

Foto: Republika.rs

Stanija stigla u Šimanovce u pratnji dečka Marka

Nije imala vremena da se fotografiše jer je kasnila, te je u žurbi samo prošla ka studiju, ali jedno je sigurno, od dečka se lakše odvojila nego od psa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading