FILIP CAR OTKRIO DETALJE SUKOBA SA MAJOM: Stavio tačku na priče o vezi, ona će zbog ovoga PONOVO GLAVOM U ZID! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.09.2021

01:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car još jedan je od učesnika pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a pred sam ulazak je otkrio sve o odnosu sa Majom Marinković, kao i kako Taki, Majin otac gleda na njihov prisan odnos , a onda se dotakao i Mine Vrbaški i njihovog odnosa nakon burnog raskida.

Republika

Foto: Republika.rs

Filip Car otkrio detalje odnosa sa Majom Marinković

Još jedan stari zadrugar u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', Filip Car, za naše kamere otkrio je sve o odnosu sa Majom Marinković i njihovom sukobu koji je snimak Brendon obelodanio, a onda se dotakao i Mine Vrbaški i njihovog odnosa nakon izlaska iz četvrte sezone ''Zadruge.''

Naime, on je priznao da nije imao nekog većeg susreta sa Majinim ocem, Takijem Marinkovićem, kog je upoznao nakon finala ''Zadruge 4'', ali da se više nisu sretali i komunicirali, ali da veruje da mu želi svu sreću u takmičenju ove godine, pa dodao kako gleda na Takijevu izjavu da bi pre želeo njega za zeta nego Janjuša:

- Prija mi, bilo ko to da kaže, pogotovo neko ko je otac od moje drage osobe i prijateljice - mnogi su se zapitali zašto Maju ne naziva svojom devojkom:

Republika

Foto: Republika.rs

Filip Car o Takiju Marinkoviću i odnosu sa Majom

- Ne mogu reći od devojke, zato što mi nije devojka, ali svakako da mi je neko ko ima posebno mesto kod mene, u mojoj glavi i mom srcu - Maji se ovakav odgovor neće svideti, s obzirom na to da ona ne prestaje da objavljuje fotografije sa njim, iz kojih su mnogi shvatili da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Car se osvrnuo i na sukob koji su Maja i on imali, a koji je usnimo Brendon i obelodanio javnostu, te rekao da su oni videli da ih on snima i da su sve namerno uradili, kako bi kako je rekao, pomogli Brendonu da podigne svoje preglede na kanalu.

Republika

Foto: Republika.rs

Filip Car otkrio da li je u kontaktu sa Minom Vrbaški

Mina Vrbaški imali su burnu vezu, a još burniji raskid, a Car je sada otkrio u kakvom su odnosu nakon svega:

- Iskreno, nismo ni u kakvim odnosima, ja joj želim sve najbolje, čuo sam da me naziva svojim otpatkom, ali nisam to gledao, ne interesuje me to, ona ima svoj život, ja imam svoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading