SLAGAO ČITAVU NACIJU DA JE POLUBRAT DARKA LAZIĆA! Davor pred ulazak u Zadrugu 5 obelodanio istinu o odnosu sa pevačem: IMALI SMO DOGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.09.2021

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Lazić je pred milionskim auditorijumom priznao istinu o tome da je slagao čitavu naciju da je polubrat Darka Lazića.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/N. Pančić

Davor Lazić priznao da je slagao da je polubrat Darka Lazića

 

Pevač i zadrugar rijalitija ,,Zadruga 5" Davor Lazić u svom predstavljanju je istakao da je polubrat pevača Darka Lazića. Dosta se spekulisalo u medijima da li je to istina, da se i sam Lazić oglasio i poručio ovom zadrugaru da to nije istina. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Davor Lazić o Darku Laziću

 

Međutim, on nije odustao od tvrdnji da su rođaci, pa je po ulasku u studio otkrio istinu, te priznao da je slagao celu naciju da je polubrat pevača Darka Lazića, ali je potom ponovo izneo nove tvrdnje. 

- Darko i ja smo imali dogovor, to su prenele redakcijske kuće, da sam ja njegov polubrat, ali se on toga nije držao. Ipak smo došli do saznanja da smo rođaci, peto kolena - objasnio je Davor.

Istina će tek isplivati na videlo u narednom periodu kada je reč o rijalitiju, a sigurno da će i Darko izneti svoju stranu priče. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading