OLJA VAMPIRICA U ZADRUGU 5 POVELA ROBA KIKIJA: Jedno je sigurno mnogi zadrugari će se ZALEDITI OD STRAHA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Vampirica obećala je da će spremiti jedno iznenađenje za produkciju, a da li će im se dopasti sada kada znaju šta je, zaključite sami.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Vampirica Olja ulazi u "Zadrugu 5"

"Zadruga 5" upravo počinje, a zadrugari već se takmiče u tome ko će najviše pažnje da privuče. Naime, mnoge zadrugarke došle su u ekscentričnim izdanjima, kako je to lepo opisala Nadica Zeljković, pobednica prethodne sezone ovog rijalitija.

Međutim, Olja Vampirica definitivno prednjači u ekscentričnosti, te je mnoge šokirala svojim najnovijim stajlingom. Olja se pojavila u crnoj uskoj haljini sa šlicom koji ide do kuka, a haljina, iako joj ističe figuru, nije ono što privlači najviše pažnje. Ona je preko svoje nebo plae kose stavila crne trake, zbog kojih liči na meduzu, mitskoo stvorenje koje ima zmije na glavi. 

Olja je ceo stajling obogatila svojim robom Kikijem, koji je bio veliko iznenađenje koje je ona spremala za produkciju. Mnogo se spekulisalo ko je ili šta je Kiki, a sada smo napokon to i otkrili.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Vampiricin rob je igračka zmija

Kiki je igračka zmija, kojoj je Vampirica stavila ogrlicu. Jedno je sigurno, rob Kiki neće biti miljenik ostalih zadrugara, a mnogi će ga se čak i plašiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading