MARIJANA ZONJIĆ KAO IZ FILMOVA ZA ODRASLE: Uvezana u kanape i gola, spremna da pokaže šta ume u Zadruzi 5! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić spremna je da ponovo uđe u rijaltii ''Zadruga'', a njen stajling u kom se pojavila navodi na to da je spremna i da pokaže malo više nego do sada, te da će u ovoj sezoni uspeti da upeca nekog zgodnog zadrugara.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić ulazi u Zadrugu 5 gola

Novi zadrugari polako ulaze i popunjavaju svoja mesta u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a mnogi od njih šokirali su svojim izgledom i stajlingom, među njima je i nekadašnja zadrugarka Marijana Zonjić.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić stajlingom šokirala sve

Naime, Marijana se pojavila u roze kombinaciji, golih grudi i međunožja na ''izvol'te''. Haljina joj prekriva samo po neki deo tela, a kanapi joj se obmotavaju oko golih butina i dosežu sve do vrata, te izgleda kao da je ispala iz nekog filma za odrasle.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić u Zadrugu 5 kao iz filmova za odrasle

Ako je sudeći po njenom izgledu s početka rijaltija, Zonjićeva je odlučila da se ove sezone pokaže u drugačijem svetlu, a možda i upeca nekog zadrugara, pa nam pred kamerama pokaže šta još ume osim pevanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading