LJUBA PANTOVIĆ PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 5: Ja sam od onih što ispadaju sa plafona! (VIDEO)

Autor: Anđelija GRUJIĆ

Zadruga

05.09.2021

18:50

Ljuba Pantović, majka buduće zadrugarka Aleksandre Subotić, otkrila je, pred našim kamerama, da li ulazi u "Zadrugu 5".

ST/Petar Divac

Ljuba Pantović progovorila je o ulasku u "Zadrugu 5"

Mnogo se spekulisalo o ulasku Aleksandra Subotić u "Zadrugu 5", a sa njom se očekivalo da će ući i njena majka Ljuba Pantović.

Ljuba je pred našim kamerama otkrila sve, te je za portal "Republika.rs" progovorila o ulasku u rijaliti, ali i o odnosu sa ćerkom i unučićima.

- Ja sam od onih koji padaju sa plafona, ali imam vrlo uspešan posao napolju o kom moram da brinem i koji mi je prioritet. Ti ljudi su meni poklonili poverenje i svoje vreme, a sada ja treba da ih ostavim da čekaju, dok ja imam pametnija posla, ne verujem da će se to desiti. Možda uđem, onako izletnički.

O ljudima koji su u rijalitiju Ljuba deli Aleksandrino i Pecino mišljenje, te kaže da su oni dno dna, čak i gori od toga. Ljuba je progovorila i o odnosu sa Aleksandom, te je otkrila da će joj biti teško što neće moći da se čuje sa ćerkom:

ST/Petar Divac

Ljuba Pantović progovorila odnosu sa Aleksandrom

- Od pre dve, dve i po godine, kada smo sredile odnose stalno smo na vezi i biće mi baš teško da je ne čujem. Svoje unučiće obožavam, stalno me zovu preko video-poziva i pričamo. Kada Joca čuje moj glas odmah trči da me vidi.

Ljubi je nedavno preminuo otac, a kako je govorila o tome pogledajte u videu na početku teksta.

Komentari (1)

Loading
loš izbor

06.09.2021 09:32

svi kače te dzidze na glavu a nikom ne stoji dobro , naprotiv sve ih poružnjuje i postaruje.