IRMA SERJANIĆ OTKRIVA SVE O AFERI SA TOPALKOM: Pevačica ulazi u "Zadrugu 5" da obelodani sve detalje veze! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.09.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Serjanić odlučila da progovorio sve o aferi sa Topalkom u "Zadruzi 5"

Republika

Foto: Republika.rs

Irma Serjanić će progovoriti o aferi sa Milanom Topalovićem Topalkom!

 

Pevačica Irma Sejranić ulazi u petu sezonu "Zadruge" i pred milionskim auditorijumom otkriće sve o navodnoj ljubavnoj aferi sa oženjenim Milanom Topalovićem Topalkom, sa kojim je snimila i duetsku pesmu. Njih dvoje su se, navodno, viđali tokom njihove saradnje 2018. godine.

To je bilo nakon Irminog učešća u rijalitiju "Parovi", nakon čega je ona poželela da postane pevačica. Preko menadžera je stupila u kontakt sa Topalkom i on je rado pristao da joj pomogne u karijeri. Duet su snimili, a Sejranićeva je osim te pesme objavila još nekoliko numera. Ipak, od njene karijere nije bilo ništa, ali zato je uspela da smuva oženjenog kolegu, piše "Kurir".

Republika

Foto: ST/D.KADRIĆ

Topalko je bio u vezi sa Irmom Serjanić!

 

Kako se dalje navodi, njih dvoje navodno se se viđali neko vreme i to je trajalo sve dok Topalko nije odlučio da ostavi Irmu, iako joj je govorio da je voli i da će s njom ostati do kraja života. To je veoma povredilo Sejranićevu, koja je sad odlučila da uđe u "Zadrugu" i da mu se javno osveti za to šta joj je uradio.

Podsetimo, prema našim saznanjima Irma je tajanstvena ličnost produkcije, a pored toga što će otkriti informacije o aferi sa Topalkom, napraviće pakao Dalili sa kojom je na ratnon nozi od učešća u "Parovima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading