NAKON SAZNANJA DA JE OBOLELA, MILICA KEMEZ SE ODLUČILA NA DRASTIČAN POTEZ: Evo šta je uradila zadrugarka, DOBIJA PODRŠKU SA SVIH STRANA!

Autor:

Zadruga

05.09.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je saznala da ima izraslinu, Milica Kemez je odlučila da se bavi dizajniranjem haljina da ne misli na bolest!

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milica Kemez odlučila da dizajnira haljine da ne misli na tumor!

 

Nakon što je saznala da ima izraslinu na zidu materice Milica Kemez je odlučila da se posveti poslu i da ne razmišlja o bolesti. Naime, ona je nedavno pokrenula svoju modnu liniju koju je nazvala „Kemez Line” i trenutno pravi garderobu po narudžbini.

Tokom učešća u Zadruzi ona je otkrila da ima talenat za dizajniranje, pa je rešila da to iskoristi i unovči. Kako smo saznali, uskoro otvara i svoj atelje gde će biti izloženi modeli koje je ona lično pravila.

– Milica se mnogo potresla od kada je saznala da ima taj miom, konstantno je bila fokusirana na to. Međutim, uz pomoć sestre Mirele se trgla i rešila da se maksimalno posveti poslu, dan i noć crta i bavi se dizajnom raznih modela, a i u potrazi je za lokalom koji će pretvoriti u atelje gde može da prodaje garderobu. Njoj se u međuvremenu javio i Bora koji je saznao za zdravstveni problem i pružio joj podršku, čak se ponudio da zajedno traže lokal kako ne bi mislila na bolest. Svi je ubeđuju da će sve biti u redu i da ne treba preterano da se sekira – rekao je izvor blizak Kemezovoj.

Milica je uhvaćena ispred jednog tržnog centra gde joj je društvo pravila čivava koju joj je poklonio Bora Santana. Nosila je dve kese sa svojim potpisom, a kako je otkriveno, bila je u kupovini materijala jer za dve zadrugarke koje će se useliti u Belu kuću dizajnira haljine. Milica planira da njen brend postane upečatljiv, ali i da je što više javnih ličnosti promoviše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vladimir

05.09.2021 11:26

Bolje da se drži frizeraja.

Odgovori 26 15
Minjon

05.09.2021 11:47

Milice,samo se jednom vec otkaci od Bore i kreni dalje,sve ce biti u redu.Redovno idi na ljekarske kontrole.Srecno!

Odgovori 46 14
Jasmina

07.09.2021 16:48

Bravo Milice! Puno srece i samo napred uzdignute glave. Nemoj se boriti sa nebitnim i promasenim ljudima, bori se sa preprekama,ruso ih. NEKA TE BOG CUVA!

Leona

12.09.2021 13:11

Milice ti si veoma talentovana i kvalitetna devojka.Prelepa. Boru iskljui iz svog života, to iije čovek za tebe. kakva ljubav, to si sama sebe ubedila, nepotrebno. Jednostavno te ne zaslužuje. Otkači ga za sva vremena. Uporno radi na svojoj kolekciji, budi sigurna da ćeš uspeti. Ti si posebna devojka tako se i ponašaj.Budi sigurna u sebe, vrlo brzo ćeš sresti čoveka svog života, koji ti dolikuje i koji će ceniti sve tvoje kvalitete. Bora je tvoja opsesija, prekini to, za tvoje dobro. Ničim te ne zaslužuje......Sirovina bez manira i poštovanja.Srećno!