MAJA MARINKOVIĆ NASRNULA PESNICOM NA DRAGANU: Bivša zadrugarka se oglasila nakon brutalnog okršaja i otkrila kako se oseća!

Autor:

Zadruga

04.09.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Maja Marinković i njen dečko, takođe bivši zadrugar, Filip Car, otišli su na odmor u Beč sa svojim nekadašnjim cimerima Stefanom Šebezom i Draganom Spasojević, a onda je došlo do brutalnog okršaja Maje i Cara u kom je najdeblji kraj izvukla Dragana koja se oglasila nakon svega i otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: pink.rs

Maja Marinković nasrnula na Draganu Spasojević

Bivša zadrugarka Maja Marinković nedavno je imala sukob sa svojim dečkom Filipom Carom tokom putovanja u Beč, koji su posetili zajedno sa Stefanom Šebezom i Draganom Spasojević, a Ermina Pašović je tokom jedne od emisija ''Narod pita'' otkrila detalje tog sukoba, pa navela da je Dragana izvukla u celoj priči najdeblji kraj.

 

http://

 

Naime, kako navodi Marinkovićeva je u toku sukoba sa Filipom, sa kojim se razvlačila po hodniku zgrade u kojoj su bili, nasrnula navodno pesnicom i na svoju najbolju drugaricu iz četvrte sezone rijalitija ''Zadruga'', Draganu Spasojević.

 

 

Ona se oglasila nakon svega, nije želela puno da priča o nemilom događaju sa putovanja, ali je ukratko otkrila kako se oseća, prenosi Pink.rs.

Stvarno ne zelim vise da pricam na tu temu. Razocarana sam, nisam to zasluzila od nje - rekla je Dragana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading