KARIĆ POSVETIO MISICI TETOVAŽU: Jednostavnim intimnim simbolom pokazao svoju ljubav! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević uživaju u svojoj ljubavi i vezi koju su započeli u rijalitiju ''Zadruga''. Mnogi su pokušali da ih rastave, ali se oni nisu dali, a on je sada odlučio da joj jednim gestom dokaže ljubav. Posvetio joj je tetovažu.

Republika

Foto: Republika.rs

Stefan Karić posvetio Jovani Tetovažu

Bivši zadrugari Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević započeli su svoju romansu u četvrtoj sezoni rijalitija ''Zadruga''. Iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav i pokušavali da ih razdvoje, oni se nisu dali i uspeli su da pored svega opstanu, a Stefan je sada odlučio i da joj dokaže svoju ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

 

Naime, on je na svojoj ruci istetovirao slovo ''J'', a kako će ostati zauvek na njegovom telu, ova posveta znači i da će Jovana zauvek biti u njegovom srcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

 

Karić je ovim gestom pokazao koliko voli misicu i da mu ne smeta i da do kraja života bude tu, a ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju tetovaže uz opis ''Volim te.''

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ljubisavljeviceva

Stefan Karić istetovirao slovo ''J''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading