MIKI ĐURIČIĆ OTKRIO ŠTA ĆE MU BITI NAJTEŽE U ZADRUZI 5: Doneo je odluku sa suprugom, ali ovo će mu biti PAKAO!

Autor:

Zadruga

04.09.2021

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić otkrio šta će mu najteže pasti u "Zadruzi 5".

Republika

Foto: Republika.rs

Mikiju Đuričiću najviše će nedostajati ćerka

Miki Đuričić sutra ulazi u Belu kuću, gde će biti jedan od ubedljivo najpopularnijih učesnika "Zadruge 5". On je kod kuće ostavio ženu i ćerkicu, a sada je otkrio šta će mu najteže pasti dok je u rijalitiju.

Kao i svim zadrugarima, ni Mikiju nije najlakše što ostavlja porodicu, a posebno ćerku, na neko vreme, a o tome je pričao i za portal "Pink.rs":

- To će mi najteže biti. Ona je mala, ne zna još da mene nema. Supruga i ja smo pričali. Ako je već poslednja "Zadruga", da odem i ostanem do kraja jednom. Mi živimo jedan normalan, skroman život. Ne žalimo se. Supruga je zaposlena, ja radim ko kuće. Ali ovo bi nam rešilo neke stvari, planiramo da se bavimo seoskim turizmom. Mnogo je razloga da ostanem. Nadam se da ću ih videti za Novu godinu, preko poziva, mada bi mi to možda bilo još gore. Svi koji me poznaju kažu da sam postao dosta blaži čovek kad sam postao otac. To se nekako desi. Meni su tako pre 15 godina rekli da samo dete može da me promeni i tako je bilo. Kad sam prvi put uzeo dete u ruke, sve se promenilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading