MIKI ĐURIČIĆ UHVAĆEN, NIJE SAM U SOBI: Nije izdržao, evo sa kim provodi vreme u karantinu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.09.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić među prvima je došao u karantin i smestio se u svoju sobu, a onda je uhvaćen na terasi i to ni manje ni više nego sa Sašom Todorovićem, čuvenim glumcem iz filma ''Tesna koža.''

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić uhvaćen prvi dan karantina kako na terasi sa Sašom Todorovićem ispija kafu

Miki Đuričić među prvima je stigao u karantin i odmah se smestio u sobu koja je njemu namenjena, a kako je bio vidno neraspoložen, shvatili smo to kao posledicu njegovog odvajanja od supruge Angeline i jednogodišnje ćerkice.

Kako karantin služi za to da se budući ukućani imaginarijuma u Šimanovcima odvoje od realnog i spoljnog sveta, oni ne mogu ni u međusobnom kontaktu da budu, te su im sobe zaključane. 

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić na terasi sa Sašom Todorovićem

Međutim, Miki ipak nije izdžao i morao je nekoga da dovede u svoju sobu i sprijatelji se, a to je ni manje ni više nego glumac Saša Todorović, poznat po ulozi u seriji ''Tesna koža.''

Republika

Foto: Republika.rs

Miki Đuričić i Saša Todorović sprijateljili se u karantinu

Njih dvojica su uhvaćeni na terasi kako pričaju i piju kafu, a ako je sudeći po onome što se trenutno može videti, njih dvojica će se dobro slagati i u Beloj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading