OLJA VAMPIRICA REŠILA DA IZNENADI PRODUKCIJU: Otvorila kofer nasred ulice i pokazala šta ima unutra (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

03.09.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Vampirica rešila je da svima pokaže šta nosi u koferu!

Republika

Foto: Republika.rs

Olja Vampirica ulazi u "Zadrugu 5"

Olja Vampirica, ličnost je koja ulazi u "Zadrugu 5" koja definitivno privlači najviše medijske pažnje, što pričom da je vampirica i da je stara nekoliko vekova, što govorkanjima da u Belu kuću ulazi zajedno sa svojim robom Kokijem, kojeg je dobila od Grofa Drakule.

Olja je danas došla u karantin sa svim zadrugarima, a u toku priprema za ulazak u karantin, Vampirica je otvorila kofer i pokazala šta ima unutra. I dok je tako čeprkala po svojim stvarima, mi smo imali priliku da vam snimimo i pokažemo sve njene stvari.

Republika

Foto: republika.rs

Olja Vampirica pokazala je svoj kofer...

Šta je ona nama još rekla i šta nam je pokazala, dok je odlučivala šta joj je potrebno za naredna dva dana koliko će biti u karantinu, pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Olja je rekla da će produkciju iznenaditi kada u "Zadrugu 5", uvede svog roba Kokija, za čiji ulazak još niko ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading