MC Damiro brutalno o Staniji: Probala je moju kobasicu, ne ja njecu picu!

Autor:

Zadruga

03.09.2021

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Damiro ponovo ulazi u rijaliti ''Zadrugu'' i rešen je da osvetla obraz i pokaže se u boljem svetlu nego u drugoj sezoni, a otkrio je za Republiku i istinu o njegovom i Stanijinom odnosu.

Republika

Foto: Republika.rs

MC Damiro osuo po Staniji

MC Damiro ponovo ulazi u ''Zadrugu'' kako bi osvetlao obraz i pokazao se u drugačijem svetlu nego u drugoj sezoni u kojoj je učestvovao. Damiro je snimio spot sa Stanijom Dobrojević, te je tvrdio kako mu nije dala dinara za isti, a sada je progovorio o ljubavnoj aferi za koju se speklisalo da su imali.

Naime, on je rekao kako je Stanijin tim kriv za sve što on iznosi jer ga navodno iritiraju svojim izjavama i postupcima, te da nije istina da joj nije platio snimanje spota, već da je obrnuto, a da je on svoje dugove namirio, čak joj je i picu kupio da pojede, a onda je usledilo pitanje da li je on probao njenu picu:

Republika

Foto: Republika.rs

MC Damiro priznao da je sa Stanijom imao nešto više od prijateljstva

- Pa ona je probala moju kobasicu, ali više ne želim da pričam o njoj, ona je završena priča - a onda je odlučio da promeni ploču, te rekao da se šali i da ipak Dobrojevićeva nije ništa njegovo probala.

Šta je o Staniji i ulasku u ''Zadrugu 5'' sve pričao MC Damiro pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

03.09.2021 06:42

Stanija te ne bi dotakla ni sa motkom.