BOLNA ISPOVEST NENADA ALEKSIĆA! Reper progovorio o porodici i detinjstvu: Pustite me da budem dete koje NISAM MOGAO BITI KAO MALII!

Autor:

Zadruga

02.09.2021

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša izneo bolnu ispovest..

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gosti su Nenad Aleksić Ša i Ermina Pašović, voditeljka Ivana Šopić uključila je gledalaca Zorana koji je prokomentarisao goste emisije.

- Nenade, reci mi samo čime se bavi moj imenjak, Kiza? - pitao je gledalac.

- On je ceo svoj život posvetio Partizanu, znaju ga svi u gradu, vredan je i dalje - rekao je Ša.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić

- Imam utisak da mu ne daješ dovoljno na važnosti - dodao je gledalac.

- Moram da budem iskren, kroz život sam sam prolazio, sebe sam vaspitavao, snalazio se kako sam znao i umeo, bio sam vredan, bavio se muzikom, ali hvala majci i ocu što su uvek uz mene, neću da budem lažno skroman, da uvijam u foliju, sve sam sam stvorio. Volim sam da donosim odluke i sam sam na ovom putu. Možda nisam imao dovoljno vremena da budem dete, sad želim da budem ono dete koje nisam mogao da budem kao mali, pustite me da budem dete- objasnio je reper.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Pošto je Tara počela kao mlada, na ulici, možda je pratila tvoj način života, možda je želela da se muzički obrazuje, a tebe je videla kao rudnik - prokomentarisao je gledalac.

- Grešite, to nema veze sa vezom. Nisam imao da jedem kao klinac, nijedna moja devojka nije tražila finansije. Ne treba mi novac da bih privukao devojku - odmah je demantovao Ša.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SvetlanaP

03.09.2021 04:38

Jaoooooo rasplakala sam se, sve mi suze teku niz ledja. Ovaj umesto da je naucio zivotnu lekciju iz problematicnog detinjstva on bi da bude dete u petoj deceniji. Jedna stvar je zadrzati detinju iskru u sebi, a druga je biti budala. Tako da te njegove price su smesne kao i on. Usput neka pusti normalno svoju kosu jer ovako lici na zuto pile.