SANDI KOJIĆ I MARIJANA ZONJIĆ PRAVE BEBU U ZADRUZI: Glumac filmova za odrasle otkrio od kada je u kontaktu sa njom, PA SE SKINUO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.09.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandi Kojić, glumac filmova za odrasle oduševljen Marijanom Zonjić, želi da prave bebu u rijalitiju!

Republika

Foto: Republika.rs

Sandi Kojić otkrio da nema ništa protiv da sa Marijanom Zonjić pravi bebu u rijalitiju!

 

Sandi Kojić, pevač i glumac u filmovima za odrasle koji se odlučio je da se upusti u rijaliti avanturu, došao je danas na lekarski pregled i zapalio atmosferu svojim vatrenim stajlingom. U raskopčanoj jakni, polunagog tela napravio je kolaps među učesnicama i medicinskim sestrama.

Sandi se oglasio za naš portal, te je otkrio da misli da je sistematski pregled prošao dobro, kao i da se pritisak malo digao, sestre su bile lepe unutra, vruće je bilo mnogo, pa se osvrnuo na atraktivnu Marijanu Zonjić sa kojim se upoznao danas, a pritom priznao da je vec odavno i kontaktirao na društvenim mrežama jer je lepa devojka, a  Marijana je otkrila da ne bi imala ništa protiv da deli krevet sa njim jer lepo izgleda:

- Što da ne, lepo izgeda čovek, ali ja sam sad emotivno rastrojena, treba mi malo vremena, pa ćemo videti. Tamo i brakovi propadaju, a kamoli nešto drugo, a na pitanje da li će praviti bebu, samo su se nasmejali, jer je atraktivni zadrugar već ostvaren kao roditelj, ali nema ništa protiv još dece.

A kako je izgledao Sandi Kojić kad se skinuo pred kamerama što mu nije strano, sudeći po tome da je glumac filmova za odrasle i pokazao izvajano telo pogledajte ovde:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading