SANDRA ČAPRIĆ OTKRILA DETALJE ODNOSA SA FRANOM PUJASOM: Evo da li će se potući sa Elenom Kitić zbog atraktivnog zadrugara! (FOTO, VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

02.09.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić otkrila prirodu odnosa sa Franom Pujasom i da li joj Elena Kitić smeta u svemu tome!

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandra Čaprić otkrila detalje odnosa sa Franom Pujasom!

 

 Sandra Čaprić dolazi iz Ivanjice, popularnost je stekla u Pinkovim zvezdama, a dugo je radila kao prateći vokal na nastupima i koncetima Svetlane Cece Ražnatović, a sada ulazi u Zadrugu 5. 

Sandra je uhvaćena je ispred klinike gde se odrađuju poslednji sistematski pregledi pred ulazak u novu sezonu Zadruge, koja je zakazana za 5. septembar.

Pred našim kamerama je progovorila o sistematskom pregledu, budućem učešću u rijalitiju, Franu Pujasu, kao i tome da li će se tući sa Elenom Kitić zbog atraktivnog zadrugara:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Sandra Čaprić priznaje da je super sa Elenom Kitić i da se nikad ne bi tukla sa njom!

 

-  Zdrava sam kao dren hvala bogu, a što se tiče Zadruge, mi nismo spremni ni na šta, ali kad bi znali gde bi pali, mi bi seli pa se odmorili, zatim je otkrila da li se zaista muva sa Franom:

- Ne ja sam gostovala par puta u Zadruzi, pa ih sve znam, volim da se javim starim zadrugarima, a on mi se baš dopada, nema niko ko mi se ne dopada tamo, avi mi se dopadaju, svi su divni, pa je pevačica progovorila o novim zadrugarima koji će ući u Zadrugu 5:

- Vidim da se zakačio neki Nikola Grujić za mene, vrlo mi je simpatičan, komentariše me sve vreme, vidim da sam i ja njemu simpatična, poručiću mu svašta kad odem tamo. Ne smatram da se svi kače za mene zbog medija jer nemam veću pažnju medija od njih, a na  šaljivo pitanje da li će se tući sa Elenom Kitić zbog Frana, rekla je da se neće tući ni sa kim, a pogotovu ne sa njom jer je super sa njom - izjavila je Sandra.

Šta je još rekla popularna pevačica, pogledajte u videu na početku teksta:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading