OTKRIVENA SKANDALOZNA ISTINA O MAJI MARINKOVIĆ I FILIPU CARU: U ovom odnosu biće mrtvih, OGLASILA SE BLISKA PRIJATELJICA SA FRAPANTNIM DETALJIMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.09.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović bila je gost voditeljke Ivane Šopić u emisiji "Narod pita". Kako je stigla direktno iz Beča, gde su nedavno boravili bivši zadrugari, zanimalo nas je da li zna nešto više o svađi Maje Marinković i Filipa Cara.

Republika

Foto: printscreen

Ermina Pašović progovorila o odnosu Maje Marinković i Filipa Cara!

 

Dobro veče, stigla sam iz Beča, bilo je gužve, ali sve u svemu, okej. Znate kako. Igrom slučaja, posle mog izlaska sam dogovorila da slavim rođendan u tom klubu. Kada sam videla da svi dolaze, nisam. Svašta sam čula. Maja i Filip su negde nestali u jednom trenutku. Koliko sam upoznata, neka devojka je bila u pitanju, a Maja kao Maja, napravila je ljubomornu scenu. Samo znam da je neka devojka u pitanju. Oni su očigledno zajedno, videla sam stori u bioskopu večeras, juče iz kreveta. Blago njemu - rekla je Ermina, a piše Pink.

Janjuš je sa porodicom otputovao za Beč i slikao se na istom mestu kao Maja i Car, pa nas je zanimalo šta Ermina misli o ovom potezu bivšeg cimera.

Republika

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović očekuje pakao u narednoj sezoni "Zadruge"!

 

Naravno da je to provokacija, da je svesno i namerno to uradio. Ali Maju boli briga, ona se prešaltala. Opet se pokazalo ko je Janjuš. Nisam imala razumevanja za njega i njegovo ponašanje jer je otac. Tu nema šta da se vraća... Šta sam ja mogla da protumačim, Maja je digla ruke, okrenula se ka Caru i Janjuša kulira. A vidimo šta on radi, bocka, pokušava da skrene pažnju na sebe. Sve smisleno radi. On nikada ne izlazi iz rijalitija - istakla je Ermina.

Mnogi ljudi komentarišu da navodna veza Maje i Cara podseća na Marinkovićkin odnos sa Janjušem, kako ni Filip još uvek ne priznaje da je sa njom. Upitali smo Erminu šta misli kako će se taj odnos odvijati.

Sve će biti isto, možda čak i gore jer je Car impulsivniji od Janjuša. Janjuš je umeo da izbalansira, Car i ne baš. Tu će biti mrtvih ako ostanu zajedno. Jedva čekam da počne sezona da gledam, to će biti pakao - rekla je Pašovićeva.

Ermina je prokomentarisala i ulazak Mensura Ajdarpašića u "Zadrugu 5", sa kojim je imala zategnute odnose tokom "Zadruge 3".

On ima moju punu podršku. Kada sam videla kakvi su foliranti u u "Zadruzi 4", Mensur je mala maca. Podržavam ga potpuno i nadam se da će, da oprostite, isk*rati sve moguće - zaključila je Ermina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading