KARAMBOL U NAJAVI! Repera čeka PAKAO u poslednjoj sezoni rijalitija: Ša ULAZI u "Zadrugu 5"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Repera Nenada Aleksića Ša čeka pakao u novoj sezoni rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenada čeka pakao u novoj sezoni

 


Bivši zadrugar kog mnogi smatraju najvećim gubitnikom "Zadruge 4" Nenad Aleskić Ša dobiće novu priliku da se pokaže u najboljem svetlu u petoj i ujedno poslednjoj sezoni najpopularnijeg rijalitija.

Kako Srpski telegraf saznaje reper je tajno dogovorio ulazak u "Zadrugu 5", ali ne sluti da ga tek tamo čeka pakao s obzirom na to da su svoje učešće takođe tajno dogovorili i njegova bivša supruga Ivana Aleksić i Vladimir Tomović, kao i bivša devojka Tara Simov i Mateja Matijević.  

Republika

Foto: pink-rs

Tara spremna da ponozi Ša

 


- Oni će na sve načine da se potrude da mu naprave dramu od života i osvete mu se za sve što im je učinio. Kako su mu dve bivše, žena i ljubavnica i dalje najveće rak rane koje ima, a njihovi partneri najveći rivali i osobe koje najviše mrzi na svetu, za njega će to što će se suočiti sa njima unutra biti užasan udarac - priča upućeni izvor za naš list i dodaje: 
Republika

Foto: printscreen

Ivana i Vladimir ulaze zajedno..

 


- Ivana je završila sa njim, razvodom je stavila tačku na odnos koji joj je naneo mnogo bola i sramote. Ipak, Vladimir ju je ubedio da treba zajedno da uđu na imanje u Šimanovcima i da se smeju Nenadu u lice, baš kao što se on njoj smejao cele prošle i ove godine. Kako ona veruje Vladi i zna da joj on misli najbolje, pristala je da odu na razgovor sa čelnicima produkcije. Dobila je ponudu koja se ne odbija. U pitanju je cifra od koje ona može da sredi sve što poželi u svom životu. I Vladimir je dobio basnoslovnu sumu. Oboje će da se potrude da Ša zaboli svaka ružna reč koju je izgovorio na račun žene koja ga je volela i poštovala sedam godina i koju je pljunuo u lice zbog Tare Simov.  


Kako dalje otkriva naš sagovornik, ovo nije jedina zamka za Ša, njega čeka još ''iznenađenja'. 


- Tara Simov je takođe potpisala ugovor, kao i njen bivši, koga i dalje voli, Mateja Matijević. Svestan da je mlada ljubavnica i dalje zaljubljena u njega, Ša je pukao. Tara je spremna na najgadnije stvari samo da ponizi Ša. Njoj neće biti problem ni da ima seks pored njega sa Matejom, samo da ga ponizi pred celim svetom i dotuče ga do kraja. Ša je veseo, dobio je baš, baš dobre pare, ali presešće mu sve kada bude počela igranka koja mu se sprema - završava izvor Srpskog telegrafa.  


Podsećamo, poslednja sezona "Zadruge" počinje u nedelju 5. septembra kada će gledaocima biti predstavljeno 50 učesnika. 
 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

 Ša se ne trezni! 


 
Ša je držao Instagram lajv nakon što je ponovo obnovio svoj profil na ovoj društvenoj mreži i sve vreme je pio i pušio. 
Reper je priznao da nije mogao da podnese preveliki pritisak fanova zbog raskida sa Tarom, pa je nakratko ugasio profil. 
- Šta kome smeta što ja pijem? Meni je lepo. Pijem samo pivo i džek. Ne plačem, ljudi, nisu mi oči naduvene. Šta je sa vama - pravdao se na komentare fanova, koji su primetili da se nešto čudno dešava sa njim nakon što je uspeo da se ponovo vrati na Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading