JOŠ NIJE ZABORAVIO TARU: Mateja Matijević ŠOKIRAO SVE novom tetovažom, POSVETIO je bivšoj devojci?

Autor:

Zadruga

31.08.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević posvetio novu tetovažu Tari Simov?

 
Republika

Foto: Republika.rs

Mateja Matijević

 

I svi neprestano spekulišu o raskidu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, u priču se umešao i Mateja Matijević.

Naime, Tara je pre Nenada Aleksića bila ludo zaljubljena u Matijevića, a da je emocije nisu prošle svima je bilo jasno i tokom njenog poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita", kada je zbog Mateje plakala pred milionima gledalaca.

Nedavno je i Simova na svom Instagram profilu podelila minđuše koje je dobila, a jedan par svima je zapao za oko, jer je bio u obliku - patkice, a dobro je poznato da je patkica bila ljubavni simbol njihove veze.

Republika

Foto: pink-rs

Tara Simov

 

Ovog puta, ni Mateja nije izbegao da zaintrigita javnost, pa je svojim novim storijem bacio sumnju kod dela fanova, koji i dalje navijaju za njihovu ljubav, da i on oseća nešto prema bivšoj zadrugarki.

Republika

Foto: instagram.com/matijevicmateja

Nova tetovaža Mateje Matijevića

Naime, Matijević je odlučio da pred ulazak u "Zadrugu 5" uradi novu tetovažu. On se odlučio za lika iz Diznijevog crtanog filma, Baju Patka, ujaka popularnog Paje Patka. Da li je zadrugar igrom slučaja izabrao baš ovu životinju ili je u pitanju nešto više, ostaje da saznamo u narednom periodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Buda

02.09.2021 07:26

Oancevacki dziber u rubrici Star?!Tetovirao Baju Patka i to je u vezi s malom narkomankom?Obukao majcu koju je furao Fran ne bi li i on bio smeker?Ne moze da se poredi ni sa bubuljicom na Franovoj zadnjici ovaj mali majmunoliki....