JANJUŠ UHODI MAJU ZBOG LJUBOMORE: Dok se pere pred ženom, juri za bivšom LJUBAVNICOM! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.08.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš otišao je tragovima koje je Maja Marinković, inače njegova bivša devojka, ostavila u Beču, a on je sa svojom ćerkom Krunom Janjušević objavio sa istog mesta fotografiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš prati svaki Majin pokret, uhodi je?

 

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car su nedavno bili na jednom putovanju, a za destinaciju su odlučili da to bude Beč. Kako smo saznali, oni su u pratnji ostalih zadrugara otišli na jedno slavlje, ali su priliku u Beču iskoristili maksimalno i prepustili su se sebi.

Na Instagramu su objavili romantičnu fotografiju, gde su zagrljeni, a svi okolo njih su se okretali za njima i gledali kako se ponašaju. Nakon toga isplivao je snimak po povratku u Srbiju da su se potukli, a kako je preneo Pink.rs, do svađe je došlo u gluvo doba noći, a Marinkovićeva je vrištala i zapomagala na sav glas. 

 

 

Njen otac Taki Marinković oglasio se za portal Republika.rs i ispričao svoju stranu pirče, dok se Maja oglasila time što je okačila fotografiju sa Carem iz kreveta i time stavila tačku na spekulacije o njihovoj navodnoj tuči. 

Međutim, ono što je sada sve šokiralo, jeste potez Majinog bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša, koji je otišao sa ćerkom Krunom Janjušević, pogodite gde? Tačno, u Beč, te je brže bolje odmah okačio fotografiju na istom mestu gde su se slikali Maja i Car. 

Republika

Foto: instagram.com

Janjuš sa ćerkom Krunom u Beču na istom mestu gde i Maja i Car

 

Svi su primetili sličnost u fotografijama, pa su komentari samo počeli da pljušte, a ono što je ostalo misterija jeste ko je Janjuša uslikao sa ćerkom, budući da na Instagram storijima možemo videti samo nju. Mnogi su se zapitali da li je Janjuš ovim primerom pokazao da Maju prati u stopu i da zaista ne može da je preboli, jer ovo nije prvi put da se desilo da se njih dvoje nađu na istom mestu u kratkom vremenskom razmaku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading