ULAZI U ZADRUGU 5 KAO GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE: Sandri Kojić krije mračnu prošlost, ima dete, a sa OVOM starletom je imao akciju na parkingu! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

31.08.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandi Kojić, pevač i glumac u filmovima za odrasle, odlučio je da se upusti u rijaliti avanturu zvanom ,,Zadrugu 5", a mi vam otkrivamo njegovu mračnu prošlost i afere sa poznatim starletama.

Republika

Foto: Republika.rs

Mračna istina o zadrugaru Sandiju Kojiću

Rijaliti ,,Zadruga 5" je ujedno i poslednja sezona ovog TV formata, a mi smo vam već otkrili većinu takmičara i njihove burne prošlost, s toga smo odlučili da vam obelodanimo i čime se bavio Sandi Kojić.

Naime, Sandri je u svet poznatih ušao kao pevač, zbog čega je i odlučio da uđe u poslednju sezonu rijalitija, jer kako ističe, želi da se ispromoviše i zaboravi njegovu burnu prošlost. Pre nego što je postao pevač, Sandi je bio glumac u filmovima za odrasle. On se priključio ozbiljnoj i jakoj produkciji kada je reč o filmovima za odrasle, ali je on odlučio da izađe iz svega toga i prepusti se mirnijoj luci.

Međutim, izvor blizak novom zadrugaru nam se poverio, pa nam je ispričao sve ono što je Sandi prećutao, a tiče se njegovog ljubavnog skandaloznog života. On se nakon što je snimio filmove za odrasle rešio da se skrasi pored jedne žene, te se oženio, ali ubrzo, nakon dve godine se od nje i rastao. On je tokom braka postao i otac, sada trogodišnjeg dečaka, a nama je izvor blizak Sandiju otkrio sve o njegovim aferama sa rijaliti starletama.

- Sandi je bio u vezi, aferi jednoj sa onom starletom Mirelom, bila je u rijalitiju ,,Parovi", on je bio pravo žigolo inače u životu, voleo je da menja devojke, a one su ga volele, zbog njegovog imidža, stasa i šarma - govori izvor blizak Sandiju i dodaje:

Nije dugo bio sa Mirelom, bilo je dosta svađa, rasprava, nesuglasica, bilo je baš napeto, ljubomorne scene, uhođenje, stvarno je bilo da se čovek zapita šta nije u redu sa njihovim odnosom. Oni su imali čak i s*ks na parkiralištu, to je bio ludački doživeljaj, nama je Sandi pričao, to je ludilo kakvo je iskustvo bilo, neka vam on ispriča sve detalje - priča izvor za Republika.rs.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandi Kojić imao aferu sa starletom iz Parova

 

Mi smo došli u posed privatnih fotografija koje su Mirela i Sandi napravili tokom njihove afere. Međutim, Mirela nije jedina starleta na ljubavnom spisku ovog atraktivnog momka, tu su bile i inostrane dame koje su bile učesnice drugih rijaliti programa, sa kojima je Sandi našao zajednički jezik u krevetu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading