ŠOK PREPISKA LAZARA ČOLIĆA ZOLE FRAPIRALA JAVNOST: Imam prangiju od 22 cm, KOD MENE ĆES IMATI SVE, I BELO I TRAVU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.08.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala šok prepiska Lazara Čolića Zole sa starijom gospođom iz Dizeldorfa koja mu je nudila sve, da zauzvrat dođe kod nje!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Ćolić Zola dobio neprstojnu ponudu!

 

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola iznenadio se nepristojnom ponudom koju je dobio putem Instagrama, pa je odlučio da sa svojim pratiocima na pomenutoj mreži podeli šta mu je stiglo.

Zolu je kontaktirala gospođa iz Nemačke, koja je želela da je Zola poseti i da se smuva sa njim, a kad ju je odbio, ponudila mu je i novac.

Republika

Foto: Instagram printcreen

Lazara Čolića preko instagrama kontaktirala starija gospođa!

- Da li si sada napokon solo? Možeš doći kod mene u Dizeldorf? Imaćeš sve. Zvala sam da se vidimo, ali izgleda da ne možeš da primaš pozive - započela je gospođa.

- Izvinjavam se, ne dolazim kod nepoznatih ljudi, a uskoro krećem za inostranstvo. Tako da, svakako hvala na pozivu. Pozdrav - odgovorio je Zola.

Republika


Gospođa nudila Lazaru Čoliću sve što ima!
 

- A ti ne veruješ u insta prijateljstva? Svi mi kažu: "Zola je za tebe". Kod mene bi imao sve, i belo, i travu, i hranu i izlaske. Imam kuću od 144 kvadrata u centru Dizeldorfa. Razvedena sam, imam ćeru od 6 godina. Ako si zainteresovan, volela bih da dođeš kod nas u Dizeldorf - nastavila je ona.

Foto: Instagram printcreen

Republika

Foto: Instagram printcreen

Lazar Čolić Zola dobio ponudu i da se preseli u Dizeldorf!
Republika

Foto: Instagram printcreen

Prepiska Lazara Čolića Zole sa starijom gospođom iz Dizeldorfa!

 

- Ok, ja se izvinjavam, kod nas je to normalno i ja koristim otvoreno. I izvinjavam se za bivše devojke - nastavila je gospođa.

- Ja zaista ne koristim, a imam i prangiju 22 cm, tako da Vam je ponuda slaba. nažalost, nisam zainteresovan. Pozdrav i hvala Vam u svakom slučaju - odgovorio je Zola.

- I Vama takođe. Da li radite za novac, mislim s*ks i tako to? - upitala je ona.

- Ne, gospođo, plate mi ponekad kad se baš oduševe, ali samo na njihovu inicijativu. Bog me podario, pa me nekad nagrade, ali nisam zaposlen, bavim se muzikom - poručio je Zola.

- Ok, možda je tebi čudno, kod nas je to normalno. Izvinite i ugodnu noć želim - odgovorila je gospođa.

- Takođe, poz - završio je Čolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branislav

31.08.2021 16:56

Koji je insta od gospoje, ja sam vrlo rad da joj udovolji, a imam prangiju od 23....

Vule

01.09.2021 07:08

Zola I Lepi Mića su sramota srpskog roda.Ovaj balvan,otesan kao bukva živi na tuđi račun,komunicira sa ženskog osobom i onda to sve objavi,dno dna. Lepi Mića je nepismeni čovek sa osam razreda škole,pevač sa govornom manom,glumi nekog iz BG,a ne zna mu se za rodni kraj,jer je sa planine,a rječnik kao kod najgorih dripaca,ponašanje kao u ludnici,a nekultura na najgorem nivou,vulgaran i neotesan kao bukva. Mitrović im omogućio da se pokaže u svom izvornom stanju i tako nam svesno uništava kulturu i prikazuje nas u najgorem svetlu.Nadam se da će država već jednom odlučiti da kaže šta se može,a šta ne i da i jednim i drugim dođe konačno kraj,neradnici i tajkuni polože državi i narodu račune