OTAC MAJE MARINKOVIĆ OČAJAN: Nakon što ju je Car pretukao, oglasio se Taki Marinković i otkrio sve detalje! (FOTO/VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.08.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se oglasio za Republika.rs portal i otkrio nam je šta on sve zna o napadu Filipa Cara na njegovu ćerku Maju Marinković. On nije krio da je šokiran kada je saznao od nas ovu informaciju, a imao je i jasnu poruku.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković se oglasio o svađi Maje Marinković i Filipa Cara

 

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su se Maja Marinković i Filip Car potukli, po pisanju portala Pink.rs, koji su došli u posed snimka, na kom se čuje kako zadrugarka bespomoćno urla, za naš portal se oglasio i njen otac Taki Marinković. 

Mi smo pozvali Takija, a on je bio vidno šokiran kada smo mu saopštili ovu informaciju, ali nije krio svoje mišljenje. On nam je istakao da ni ne veruje da su Maja i Car u vezi, ali da ne želi mnogo da komentariše dok se njegova ćerka ne oglasi. 

Republika

Foto: printscreen

Maja Marinković i Filip Car se potukli

 

- Vidite, ja nisam ni čuo za to, iskreno, sad prvi put čujem, mislim da je samo montaža u pitanju. Ja nisam ni siguran da su njih dvoje zajedno, prosto nismo ni pričali o tome. Ja sam dobio samo fotografiju njih dvoje iz Beča, to mi je ona poslala i to je sve - govori Taki, pa nastavlja:

- Drugom, ja sam odgovaran za Maju kada je u rijalitiju, kada je napolju, nju slobodno možete da pozovete da pitate šta ona ima da kaže na sve to. Ona jeste moja ćerka, ali ja u njene izbore partnera ne zalazim, to je njega stvar. Ona zna šta je najbolje za nju - ističe Taki

Podsetimo, Maja Marinković je po izlasku iz ,,Zadruge 4" prekinula romansu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a onda su krenule priče po gradu da je uplovila u vezu sa Filipom Carem. Dosta fotografija i snimaka su potkrepili ove sumnje, a čak su i neki njihovi prijatelji potvrdili vezu koju su krili od očiju javnosti. Međutim, izgleda da je Maja doživela ponovo ljubavni brodolom, pa je došlo do prekida veze sa Carem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

31.08.2021 21:25

Ćerka ti je ninfomanka i ozbiljan psihijatriski bolesnik,za koju si sam kriv.A da da dragi bog da niste u talu ti i ćera,jer si i ti kao i ona.

Mirjana

01.09.2021 06:32

Sada se vidi kakva je, pa nece niko da trpi njene ispade besa i ludila. Krivio je Janjusa, a sta je sada ovo? Svi krivi samo je ona fina, vodi se sada koliko je fina. Obicna nevaspitana ludaca.

Jovan

01.09.2021 09:30

Taki to je tvoja kćer mesto da si ulagao u školovanje ti ulagao u silikone i ti nemaš obraza kada gledaš ljudima u oči za nemoral koji tvoja ,,Maja "radi porno glumice su pštenije od nje tako je moj Taki !!!