HIT PAPARACO! TAKI MARINKOVIĆ KAO SRPSKI HJU HEFNER: Otkrivamo sve o ulasku Majinog oca u "Zadrugu 5", TRI VRELE BOMBE će mu biti u krevetu! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.08.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Takija Marinković u našoj prestonici kako se baškari sa novcem, kupuje garderobu i priprema stvari za ulazak u ,,Zadrugu 5", a izvor nam je otkrio i pod kojim uslovima će postati budući zadrugar.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković kao srpski Hju Hefner, ulazi u Zadrugu 5

 

Najpoznatijeg rijaliti tatu Takija Marinković uhvatili smo kako se baškari sa novcem u centru prestonice. Naime, Taki Marinković je šetao najpoznatijom ulicom u Beogradu, a svi građani su se okretali za njim, dok je on nemarno trošio veliku količinu novca. 

Taki je nedavno dobio ponudu da uđe u rijaliti ,,Zadruga 5", a mi smo se raspitali kod dobro obaveštenog izvora o njegovim uslovima. Izvor koji je blizak sa Marinkovićem nam je otkrio pod kojim uslovima bi on ušao u rijaliti i ogolio se do kože.

 

- Taki je dobio ponudu, ne samo jednom, više puta, ali on želi da uđe sa tri opasne ribe, devojke iz njegovog harema. Znate kako, on je naš srpski Hju Hefner i bez tri prelepe dame, koje su pritom potkovane opasnim informacijama neće da uđe. Taki želi da uđe u Zadrugu sa jednom opasnom devojkom, njegovom novom devojkom, nakon svih afera o kojima se pričalo u medijima, on je našao novu, crnka, prava amazonka - govori izvor blizak Takiju za Republika.rs, pa dodaje:

- On nema ništa protiv ni da tu bude njegova ćerka Maja, šta više, u svakom trenutku će moći da odreaguje, kada joj on zatreba, ali ćemo videti. Dobio je veliku ponudu kada je novac u pitanju, ali on ima druge neke planove, videćemo da li će odlučiti da uđe, ja sam za, kada sam pričao sa njim, uvek sam mu govorio da treba da uđe. 

Republika

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Taki Marinković sa ćerkom Majom Marinković u Zadruzi

Mi smo krenuli u potragu za Takijem, pa smo ga uhvatili kako troši na hiljade i hiljade, a kako nam je otkrio izvor, on kupuje stvari za učešće u rijaliti.

- Pa, vi niste svesni, on ima da unese više stvari nego njegova ćerka, tri kamiona ima da unese u Zadrugu, ako uđe. Mi smo se baš čuli malopre, on mi je rekao da se nalazi u šopingu, hoće da se pripremi opasno za rijaliti - govori izvor za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

31.08.2021 05:39

90% prostora se posvecuje ulicarima i neandrtalcima. Hju Hefner, ha ha ha...... kao sto sam ja Dzems Bond.... To su likovi u javnom zivotu Srbije. Kakva zemlja takve i javne licnosti.

Odgovori 10 0