SANDRA REŠIĆ OTKRILA ISTINU O OCU: Obelodanila sve detalje o razgovoru sa Šerifom Konjevićem i da li je Nino RASTURIO brak sa Jasnom! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.08.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić se oglasila za portal Republika.rs i otkrila nam je sve detalje o priči koja se pojavila u medijima o njenom ocu Ninu Rešiću i romansi sa Jasnom Konjević.

 

U toku jučerašnjeg dana kao bomba odjeknula je vest o životu pokojnog pevača Nina Rešića o njegovim tajnim aferama i ljubavnim problemima koje je imao. Naime, kako je preneo Pulsonline, pevač je u jednom periodu svog života bio u braku sa suprugom njegovog kolege Šerifa Konjevića, Jasnom Konjević. Ova vest je tada privukla veliku pažnju i izazvala pravi skandal na estradnoj sceni.

Potom je isplivala informacija o tome da je Nino u braku sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja je imala problema sa kancerom, te se dugo borila protiv opake bolesti. 

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Rešić otkriva istinu o ocu Ninu Rešiću i Šerifu Konjeviću

 

Mi smo stupili u kontakt sa Ninovom ćerkom, Sandrom Rešić, koja se već dugi niz godina bori sa raznim neistinama kada je reč o njenom ocu. Sandru smo pozvali kako bi je upitali za komentar, a ona nam je objasnila sve, te nam je prepričala i sam razgovor koji je vodila sa Šerifom Konjevićem. 

- Ma, ceo dan se nerviram, ne mogu da verujem šta više izlazi o njemu, pustite čoveka da počiva u miru. To što sam pročitala za karcinom, to je istina, ona se lečila u Americi, mi smo skupili para za te tri hemoterapije koje su trebale da se prime. Amela je primila prvu dozu, za koju smo skupili para, ali za druge dve nismo imali, pa je ona našla način, ja sam čak i to postavljala na svoje društvene mreže, pa smo uspeli nekako. To se rešilo, pa se vraćalo, pa su joj izvadili štitinu žlezdu, pa se to spustilo na pluća, da ne dužim... - započinje Sandra razgovor za Republika.rs, pa dodaje:

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

O pevaču Ninu Rešiću govori njegova ćerka Sandra Rešić

 

- Te priče da je moj otac kriv za raspad braka Šerifa Konjevića je takva laž, to nije istina, čak i Šerif tada pričao da to nije istina, kada se razveo od Jasne. Nino je Ameliju dobio sa 17. godina, ali ne u braku sa njenom majkom, oni nikada nisu bili u braku, ona je devojka, sada već žena 83. godište. To je strašno više šta se priča okolo. Muka mi je više, ja znam šta prodaje novinu, portal, ja sa tim nemam problem, ali neke stvari nisu u redu. Sad posle Zadruge, ako je ko otvoren ja sam, o majci, o ocu smo pričali, svako ima moj broj telefona, ja ću sve lepo da objasnim, sestra me zove i u šoku je, šta je više ovo, pa je l' moguće? - govori uzrujano Rešićeva

Sandra nam je potom ispričala kako je tekao odnos Jasne i Nina, te šta je istina kada je reč o njihovoj navodonoj aferi i braku. 

Republika

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Istina o braku Šerifa Konjevića sa Jasnom Konjević

 

- On je pre smrti završio sa Jasnom Konjević, oni (Šerif i Jasna) su se razveli mnogo pre mog oca, niti je ona imala veze sa njegovim životom nakon toga, niti su se oni više doticali, niti bili u kontaktu više. Ne mogu da verujem da pored svega što sam dala, informacije i ono što nije bilo potrebno, ja sam uvek govorila i više nego što treba, ja ne smatram sebe zvezdom, ali gledam kako drugi odgovaraju, kako su drski i bezobrazni, kako nemaju komentare, tužbe, ja to nikada ne bih uradila, ali me kao čoveka pozovi i pitaj me da kažem šta je istina i šta nije. Meni je Šerif objasnio da to nije istina, lepo mi je rekao niti je ko kome pretio smrću, niti je imao problema sa Ninom, zbog toga što je on bio u braku, on nikada nije bio u braku sa Jasnom, nego u vezi, meni je Šerif rekao da nikada nije imao problem o tome, jer su Nino i Jasna bili nakon njihovog razvoda - govori Sandra za Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading