MAJA I CAR SE POTUKLI USRED NOĆI: Isplivao snimak na kom Takijeva ćerka VRIŠTI i ZAPOMAŽE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.08.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Filip Car su se potukli, a sve to su zabeležile komšije, koji su raskrinkale ovaj ljubavni par.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car 

 

Nakon što se rijaliti ,,Zadruga 4" završio, priče koje su počele da kruže o Maji Marinković i Filipu Caru su iznenadile mnoge. Naime, dosta se spekulisalo da su njih dvoje zapravo uplivali u ljubavnu romansu, koju su pokušali vešto da sakriju od očiju javnosti. 

Međutim, to nisu uspeli, mnogi njihovi prijatelji su ih odali, pa je tako Dragana Mitrović Spasojević za naš portal otkrila da su Maja i Car već uveliko u ljubavi.

Njih dvoje smo mogli da viđamo stalno zajedno na društvenim mrežama, na Instagramu su kačili zajedničke fotografije i snimke, a sada se desio potpuni lom.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Marinković i Filip Car u izlasku

 

Naime, portal Pink.rs došao je u posed snimka na kom se čuje žestoka svađa Maje i Cara, a potom i zadrugarkino urlikanje. 

- To da ste videli... To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča, nije se znalo ko tu koga... Maja je vrištala toliko da nas je sve razbudila, a baš je kasno bilo, pakao! Urlala je i plakala, on se drao kao lud - ispričao je izvor za Pink.rs, a došli smo i u posed dokaza - snimka koji je zabeležila komšinica iz stana pored onog u kom je došlo do fizičkog obračuna Maje i Cara.

- Maja i Filip Car ovde, stan do, Maja vrišti - napisala je žena iz stana pored i svoje tvrdnje dokazala audio snimcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading