BIVŠA ZADRUGARKA IMALA SMRTNI SLUČAJ: Anđeli Anakondi preminuo član porodice, oprostila se POTRESNIM REČIMA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

30.08.2021

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Milenković objavila je tužne vesti na svom Instagram profilu. Naime, ona je izgubila roditelja, od kog se oprostila potresnim rečima.

Bivša zadrugarka i starleta Anđela Mitkovski poznatija kao Anakonda objavila je tužne i potresne vesti na Instagram profilu.

Naime, poznato je da je Anđela izuzetno vezana za oca, koji ju je nažalost napustio. Starleta je na Instagram storiju objasnila pratiocima da joj se desio smrtni slučaj i da je svog oca zauvek izgubila.

Republika

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Anđela Anakonda u Zadruzi

Kao neko ko joj je bio veliki oslonac, Anđela ne može da dođe sebi, pa se potresnim rečima koje teraju suze na oči, oprostila od oca.

Bio si najdivniji otac na svetu. Sve što posedujem najbolje u sebi sam od tebe naučila. Bio si strog, a ujedno i pravičan, gledao si da me izvedeš na pravi put. I kada sam bila nestašna devojčica trudio si se da pričas sa mnom i bio si mi najbolji prijatelj. Tako si me i naučio da čuvam sebe. Hvala ti za sve što si mi pružio u životu, bila sam tvoja princeza. Kako ću sada dalje bez tebe, bez svog najboljeg prijatelja i oslonca? - napisala je Anđela, a potom dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Anđela Anakonda se oprostila od oca

 

Neka mi te anđeli čuvaju, najbolji moj tata. Da sam mogla da biram oca, ne bih mogla boljeg da izaberem. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosna sam što si baš ti moj otac. Počivaj u miru. Mnogo te volim. Nedostajaćeš mi svakog dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Anakonda se potresnim rečima oprostila od pokojnog oca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading