TOMOVIĆ OTVORIO ORDINACIJU: Rešava probleme besplatno, postao LJUBAVNI TERAPEUT! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.08.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Vladimir Tomović toliko je usavršio ljubavne odnose da je odlučio da otvori Instagram ordinaciju i postane ljubavni terapeut koji daje besplatne savete ljudima.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Vladimir Tomović deli ljubavne savete na Instagramu

Bivši zadrugar Vladimir Tomović prošao je kako se to u narodu kaže, ''sito i rešeto'' kada su u pitanju devojke i ljubavni odnosi, te je svoje iskustvo odlučio da podeli sa drugima i to besplatno.

 

 

Naime, on je na društvenim mrežama objavio da je otvorio Instagram ordinaciju, te da je spreman da odgovori na sva pitanja i posavetuje svoje pratioce kao ljubavni terapeut.

- Imam 27 godina, sve sam pokušao, ali nikako ne mogu da nađem devojku, ne znam šta da radim - napisao mu je jedan mladić.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović otvorio svoju Instagram ordinaciju za ljubavne savete

- Ti baš i nisi toliki baksuz koliko se čini na prvo čitanje ove poruke. To gunđa za svaku sitnicu, to napravi haos gde ga nema... Zapali kuću u sekundi, a onda tebe krivi za požar... Njeno jedno pitanje ima hiljadu za koje odgovor ne postoji. Kažu da dobijaju jednom mesečno a u praksi je to svakog trećeg dana, izgleda provalile foru pa se vade na to kada su nervozne - odgovorio je Vladimir, pa onda mu se javila jedna devojka sa molbom da joj objasni fenomen muškaraca koji se javljaju isključivo preko društvenih mreža.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/vladelije

Vladimir Tomović iskreno o devojkama koje su zbog filtera neprepoznatljive uživo

- To nije fenomen muškaraca već fenomen zvani FILTERI koje koristite za fotografije. Ja sebe nisam mogao prepoznati pre par dana kada jedna cura upali selfi kameru. Kukavče crni, opegla mi bore, ispravi nos i ofarba sede... Da mi ne stavi trepavice i karmin objavio bih sliku na Instagramu - zaključio je Vladimir .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading